Stagiair Marketing en Sales

Solliciteer direct
Bij: Business Insider Vanaf: september 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Ben jij goed in

Een dynamische digitale omgeving waarin je aan de ene kant vlakbij het internationale business nieuws zit en aan de andere kant aan uitdagende marketing en sales projecten werkt voor een wereldmerk als Business Insider en haar klanten (louter grote A-merken).

Word jij blij van

Digital marketing en het toepassen van de laatste ontwikkelingen daarin en ken je alle geheimen van social media? Kan je daarnaast je goede ideeen kwijt in het invullen van interessante media partnerships om het merk Business Insider verder uit te bouwen in Nederland?


Wat ga je doen?

Je ondersteunt bij de uitvoering van het marketingplan van Business Insider Nederland. Je gaat interessante marketingprojecten oppakken zoals het invullen van partnerships met andere media. Je maakt de nieuwe proposities van Business Insider ultra strak (kennis van Photoshop is zeker een pré) en wordt betrokken bij onze aanwezigheid bij interessante events om daar te ondersteunen onze merkbekendheid in Nederland nog verder te verhogen.

Je ondersteunt de commerciële afdeling door nieuwe proposities in de markt te zetten en te testen bij een aantal klanten / prospects van Business Insider, bezoekersonderzoeken te doen, of te ondersteunen op klanten door bijvoorbeeld gave presentaties te maken, sponsored stories in het CMS te plaatsen, te optimaliseren via social of impactvolle reporting te doen voor onze klanten.

Je komt bovenal met goede ideeën die onze merken en partnerships met andere merken verrijken.

Wat bieden wij?

Waar komt jouw talent het beste tot zijn recht?

Business Insider biedt jou een werkomgeving waarbij je het beste uit jezelf kunt halen en veel kan leren op het gebied van media, online marketing en sales. Je werkt resultaatgericht binnen een informele, flexibele werkomgeving. Je komt te werken met een hecht en jong team waarin samenwerken voorop staat en waar internationale inspiratie en continue uitwisseling van content / marketingkennis volop aanwezig zijn.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je doet momenteel een HBO of Universitaire opleiding
  • Je volgt een relevante studierichting voor online marketing en/of media
  • je bent digital savvy en je kent alle mogelijkheden van social media
  • je ben commercieel en hebt een sterke ‘business sense’
  • je werkt secuur en nauwkeurig
  • je bent praktisch en no no-nonsense, een doener
  • je bent creatief maar ook niet bang voor cijfers

Wie zijn wij?

Business Insider – Better, every day

Snel – Informatief – Slim – Sociaal. Business Insider, het grootste ‘digital business nieuws platform’ ter wereld, bereikt een audience van meer dan 140 miljoen zakelijke lezers per maand wereldwijd. In Nederland heeft Business Insider inmiddels ook een leidende positie met haar innovatieve internationale brand en proposities gekoppeld aan het grootste bereik onder de nieuwe generatie leiders in Nederland. De missie van Business Insider is: Better, every day. Dat betekent dat we toonaangevend willen zijn en zowel onze bezoekers als onze medewerkers iedere dag een stapje beter willen maken met onze content, aanpak en nieuwe concepten.

BI Studios

Business Insider’s in-house branded content agency heeft veel innovatieve tools en technieken in huis en werkt nauw samen met adverteerders om ‘high quality shareable stories’ te produceren. Passend binnen een duidelijke strategie en beantwoordend aan heldere doelstellingen werken we in de disciplines content strategie | content creatie en content distributie.

Solliciteren bij

Stefan Smit. Interesse? Klinkt dit als de perfecte rol voor jou? Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen via telefoonnummer 020 820 2616.Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271