Stagiair Marketing en Publiciteit

Solliciteer direct
Bij: The Storytellers Film & TV B.V. Vanaf: januari 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 250,- per maand bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

The Storytellers (co)produceert films en dramaseries en was als producent betrokken bij Loenatik, te gek, Kidnep en Chez Nous. Deze zomer zijn de opnames voor de NPO jeugdserie Ninja Nanny afgerond. Momenteel worden de voorbereidingen getroffen voor de NPO dramaserie in samenwerking met De Koninklijke Luchtmacht Hoogvliegers, een coming of age avonturenspektakel vol bravoure en spanning waarvan de opnames begin volgend jaar zullen plaatsvinden in Nederland en de Verenigde Staten.

Of het nu jeugd- of volwassenendrama is, The Storytellers is van alle markten thuis. Een goed verteld verhaal is altijd de basis van een succesvolle film of serie. Met een klein en toegewijd team werken wij met veel plezier aan de totstandkoming van nieuwe films en series.

Je bent betrokken bij het bedenken, vormgeven en de invulling en uitvoering van de marketing en promotie activiteiten, en onderhoudt de contacten met het productieteam en omroep. Je houdt je bezig met het bedenken, opzetten en aansturen van acties met partners. Beheer en distributie van publiciteitsmateriaal naar de omroep en distributeur. Verder ben je communicatief bezig door met enige regelmaat de partners middels een nieuwsbrief op de hoogte te houden over nieuwe series. Er zijn ook een aantal vaste verantwoordelijkheden, zoals het bijhouden van de website en social media.

Wat ga je doen?

De stage bestaat uit het ondersteunen van het vaste Storytellers team waarbij je volledig betrokken wordt bij het reilen en zeilen van het bedrijf. Je bent de verbindende schakel tussen de productie, de omroep, (media-)partners én het Storytellers kantoor wat betreft het verzamelen en creëren van alle materialen die nodig zijn voor de marketing en publiciteit van de serie. Verder ben je bezig met het schrijven van berichten voor onze website en Facebookpagina en ben je betrokken bij de research en vormgeving van de presentaties van de projecten in diverse stadia van ontwikkeling.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende stageplek binnen een tof bedrijf
  • Bij The Storytellers Film en TV B.V. wordt je onderdeel van een ervaren team
  • Je krijgt je veel eigen verantwoordelijkheid en je krijgt de kans je te ontwikkelen op het gebied van marketing, communicatie en publiciteit
  • Je bent betrokken bij alle elementen, van begin tot eind, die nodig zijn voor de ontwikkeling en productie van een televisieserie
  • De stagevergoeding bedraagt €250,- per maand

Herken jij jezelf in dit profiel?

Hands-on mentaliteit, vlotte pen, affiniteit met social media en een goede beheersing in woord en geschrift van het Nederlands en Engels. We zijn op zoek naar een stagiair met de volgende eigenschappen:

  • accuratesse
  • zelfstandigheid
  • flexibiliteit
  • pro-activiteit

Wie zijn wij?

The Storytellers (co)produceert films en dramaseries en was als producent betrokken bij Loenatik, te gek, Kidnep en Chez Nous. Deze zomer zijn de opnames voor de NPO jeugdserie Ninja Nanny afgerond. Momenteel worden devoorbereidingen getroffen voor de NPO dramaserie in samenwerking met De Koninklijke Luchtmacht Hoogvliegers een coming of age avonturenspektakel vol bravoure en spanning waarvan de opnames begin volgend jaar zullen plaatsvinden in Nederland en de Verenigde Staten.Of het nu jeugd- of volwassenendrama is The Storytellers is van alle markten thuis. Een goed verteld verhaal is altijd de basis van een succesvolle film of serie. Met een klein en toegewijd team werken wij met veel plezier aan de totstandkoming van nieuwe films en series.

Solliciteren bij

Steven Hillenius

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241