Stagiair marketing en communicatie bij een Start-up!

Solliciteer direct
Bij: Studio Solarix Vanaf: februari 2020 Duur: In overleg Voor: 36 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk English speaking

Heb jij een duurzaam hart en wil jij bij een Startup in de duurzame design aan de slag dan moet je verder lezen!Studio Solarix is op zoek naar een stagiair. Niet zomaar eentje, nee, wij zoeken JOU! We zoeken iemand die meeloopt en meewerkt aan de verdere opbouw en groei van ons bedrijf.

Wij zijn een start-up en ontwerpen solar design. Ons paneel is niet alleen slim door allerlei datatechniek, circulair door materiaalgebruik maar ook nog eens hartstikke mooi en duurzaam. Studio Solarix werkt aan (internationale) designopdrachten voor gebouwen, de openbare ruimte en kunstopdrachten. Jouw dag bestaat uit het beheren en strak zetten van content, sociale media, productie en projectmanagement. Veel regelen en coördineren dus.

Wat ga je doen?

Studeer je multimediadesign, communicatie en/of marketing aan een HBO opleiding? En ben je toe aan een (meeloop)stage waar je veel ervaring en contacten opdoet? Lig jij bovendien niet wakker van deadlines, heb je een OV-kaart en veel enthousiasme voor design en duurzaamheid?

Stuur ons dan even een berichtje.

Wat bieden wij?

We bieden je een stagevergoeding, leuke collega’s, een start-up omgeving waarin de wereld aan je voeten ligt, een gezonde lunch en een werkplek midden in Amsterdam.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Als jij ons bedrijf samen met ons team wil helpen groeien stuur dan snel een mail.

Wie zijn wij?

Wij zijn een start-up en ontwerpen solar design. Ons paneel is niet alleen slim door allerlei datatechniek, circulair door materiaalgebruik maar ook nog eens hartstikke mooi en duurzaam. Studio Solarix werkt aan (internationale) designopdrachten voor gebouwen, de openbare ruimte en kunstopdrachten.

Solliciteren bij

Reinier Bosch

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280