Stagiair marketing en communicatie - contentmaker

Solliciteer direct
Bij: KRO-NCRV Vanaf: augustus 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 300,- (HBO/WO), € 250,- (MBO) bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Ben jij ambitieus, nieuwsgierig, ondernemend en op zoek naar een stageplek in marketing communicatie vanaf half augustus/september 2019? Wil jij onderdeel zijn van het marketing communicatie team en de offline én online promotie doen rondom KRO-NCRV programma’s zoals Boer zoekt Vrouw, Keuringsdienst van Waarde, M, SpangaS en Spoorloos?

Dan zijn wij naar jou op zoek!

Wat ga je doen?

Als je stage komt lopen bij ons, dan werk je mee op de marketing communicatie afdeling van de KRO-NCRV. Deze afdeling is onder meer verantwoordelijk voor de offline en online promotie van nieuwe en bestaande radio- en televisieprogramma’s, up to date houden van de perssite en website, het informeren via intranet, het begeleiden van presentatoren en het versterken van het imago van de KRO-NCRV.

Als stagiair krijg jij de kans om het marketing communicatie vak te leren en mee te lopen in het hart van het bedrijf. Je ondersteunt het hele team van de marketing communicatie afdeling en dat maakt het takenpakket zeer divers. 

Zo plaats je de ene dag een persbericht op de perssite en regel je de promotie voor een programma en de andere dag steek je je handen uit de mouwen voor een pers-dag. Je bent ook onderdeel van het online team en helpt mee bij de invulling van onze social media-kanalen en campagnes voor nieuwe televisieprogramma's. Je vindt het leuk om creatieve campagnes neer te zetten en kan deze omzetten naar prikkelende en goede content. Of het nou beeld, tekst of video is, voor collega’s of onze kijkers/luisteraars; je weet hoe je de ontvanger kunt bereiken. Veelzijdiger kan bijna niet!

Wat bieden wij?

Een veelzijdige stage waarin je volwaardig meedraait in een professioneel en leuk team. Bij ons is het ‘what you give, is what you get’. Dus hoe pro-actiever en leergieriger je mee werkt, hoe meer vrijheid je ook krijgt en mag gaan doen. Zodat je tijdens je stage vooral veel leert en er plezier aan beleeft.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wij zoeken iemand die van aanpakken houdt, die niet bang is om in het diepe te springen en die op zoek is naar een stage waar elke dag weer anders kan zijn. Je werkt graag in teamverband, bent een no-nonsense type die niet bang is de handen uit de mouwen te steken en die durft te zeggen waar het op staat. 

Wie zijn wij?

KRO-NCRV is een mediaorganisatie met een maatschappelijk relevant geluid die midden in de samenleving staat. We maken programma’s voor radio, tv en online waarin mensen zelf hun verhaal vertellen. Programma’s met soms ontroerende, grappige en inspirerende verhalen en soms met kritische verhalen die lef tonen en taboes bespreekbaar maken. Die verhalen, klein of groot, gaan altijd over mensen. Met die verhalen bouwen we bruggen en brengen we mensen bij elkaar. Onze programma’s zijn herkenbaar aan kwaliteit, respect, betrokkenheid, authenticiteit en vernieuwing.

Solliciteren bij

Lineke Awater. Twijfel je over startdatum, duur en/of uren? We gaan graag in overleg voor mogelijkheden, dus stuur je CV en prikkelende motivatie.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Franciska Westenborg, Adviseur Contracten
035 6466 251