Stagiair Marketing en Communicatie

Solliciteer direct
Bij: Royal Promotions Vanaf: augustus 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: In overleg Afstudeeropdracht: Mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Ben jij op zoek naar een marketing/communicatie stage en heb je altijd al willen werken voor opdrachtgevers als Soldaat van Oranje, Studio 100 en de Toppers? Dan biedt Royal Promotions de ideale stageplek voor jou!

Wat ga je doen?

  • Je ondersteunt de projectmanager bij zijn/haar dagelijkse werkzaamheden op het gebied van communicatie en PR.
  • Je onderhoudt het contact met diverse theaters, regionale en lokale pers
  • Je begeleidt de aanwezige pers bij premières, perspresentaties en andere persmomenten en vormt de schakel tussen artiesten en verschillende media
  • Je handelt schriftelijke en mondelinge aanvragen af, je behoudt het overzicht van producties, plant PR activiteiten op regionaal en lokaal niveau in en zorgt voor een goede rapportage van de verrichte werkzaamheden
  • Je bent initiatiefrijk, staat stevig in je schoenen en denkt graag mee en vooruit.

Wat bieden wij?

Je werkt in een jonge en dynamische organisatie waarin geen dag hetzelfde is. Je krijgt de kans om veel kennis en ervaring op te doen en zelfstandig te werken. Daarnaast heb je de mogelijkheid diverse voorstellingen en evenementen bij te wonen. Er is een stagevergoeding beschikbaar.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Voor ons team zoeken wij enthousiaste stagiair. Je volgt een marketing-, communicatie- of entertainment gerelateerde opleiding op HBO-niveau. Een goede wil, enthousiasme en productioneel sterk, accuraat, flexibel, zelfstandig, gemotiveerd en representatief zijn, vinden wij erg belangrijk.

Je hebt zonder meer sterke affiniteit met marketing en communicatie in het algemeen en theater, musical en live entertainment in het bijzonder. Je hebt geen ‘9 tot 5 mentaliteit’. Gezien de branche waarin wij actief zijn kunnen de werkzaamheden ook buiten de normale werktijden plaatsvinden.

In het bezit zijn van rijbewijs B en een goede beheersing van de Nederlandse taal is een absolute must.

Herken jij jezef in dit profiel? Mail dan zo snel mogelijk een motivatie en je CV naar marieke@royalpromotions.nl

Wie zijn wij?

Royal Promotions brengt als het grootste landelijke pers- en publiciteitsbureau 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar de actualiteit op het gebied van theater, musical en live entertainment. Onze activiteiten bestrijken alle aspecten op het gebied van marketing, publiciteit, voorlichting en media. Onze klanten zijn o.a. Soldaat van Oranje, Theater Terra, De Graaf & Cornelissen Entertainment, Studio 100, LiveLane, OpusOne, Ladies of Soul en de Toppers.

Solliciteren bij

Marieke van Toledo. Past deze stage helemaal bij jou? Stuur dan zo snel mogelijk jouw sollicitatie en CV.

www.royalpromotions.nl

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271