Stagiair marketing en communicatie

Solliciteer direct
Bij: Stichting Omroep Muziek Vanaf: oktober 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 24 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

Op de afdeling Marketing en Communicatie is plaats vrij voor een: Stagiair marketing en communicatie m/v (min. 24 uur per week)

Wij merken dat veel (bijna) afgestudeerde) studenten moeite hebben om een baan te bemachtigen omdat zij onvoldoende werkervaring hebben. In onze organisatie hebben wij op meerdere plekken werkervarings-plekken ingericht en we merken dat veel van deze tijdelijke medewerkers na hun periode bij ons makkelijker doorstromen naar een betaalde baan.


Wat ga je doen?

Je ondersteunt de afdeling Marketing en Communicatie van de Stichting Omroep Muziek, m.n. op het gebied van social media. Daarmee maak je deel uit van een toegewijd team dat werkt aan de kaartverkoop en merkbekendheid van de NTR ZaterdagMatinee, het AVROTROS Vrijdagconcert en het Muziekcentrum van de Omroep. Daarmee kan je werkervaring opdoen in een van de grootste culturele organisaties van Nederland.

Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het onderhouden van de contentkalender voor de social media, social posts voorbereiden en helpen met het plannen en voorbereiden van acties. Je hebt daarvoor contact met de staf van het Radio Filharmonisch Orkest, het Groot Omroepkoor, de NTR ZaterdagMatinee, het AVROTROS Vrijdagconcert. impresariaten en het Concertgebouw en TivoliVredenburg.

Begeleidingsplan: Je wordt begeleid door de manager Marketing en Communicatie. In overleg met de manager stel je leerdoelen vast. Deze worden in het begeleidingsplan opgenomen en halverwege en aan het einde geëvalueerd.

Wat bieden wij?

  • Vergoedingen: Universiteit: € 350,00 bruto per maand. Plus reiskostenvergoeding en séjour.
  • Duur: In principe voor 6 maanden.
  • Aanvang oktober 2019.
  • Aantal dagen per week: minimaal 6 dagdelen. Deze dagdelen kunnen incidenteel ook op vrijdagavonden, zaterdagmiddagen en zondag vallen.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Solliciteer naar deze leuke werkervaringsplek!

Vereisten:

Je volgt bij voorkeur één van de volgende studies (laatste jaar) of je hebt deze recent afgerond (bachelor of master): Kunsten, Cultuur en Media / Muziekwetenschap / Conservatorium of Marketing.

In het laatste geval is affiniteit met klassieke muziek een pré.

We zoeken iemand die van aanpakken houdt, leergierig is en geïnteresseerd is in het proces waarmee de marketing en Communicatie tot stand komt.

Vereiste talen: Nederlands en Engels.

Wie zijn wij?

In augustus 2013 is SOM van start gegaan als opvolger van Stichting Muziekcentrum van de Omroep. In de nieuwe stichting zijn de middelen en mensen die de programmering en productie van de concertseries van de publieke omroep verzorgen, in het Muziekcentrum van de Omroep samengebracht met het Radio Filharmonisch Orkest en het Groot Omroepkoor. Omroeppartners zijn NTR en AVROTROS, verantwoordelijk voor de levende muziek die de publieke omroep verzorgt in concertseries als de NTR ZaterdagMatinee, het AVROTROS Vrijdagconcert en Het Zondagochtend Concert. Deze concerten worden live uitgezonden op NPO Radio 4.

Solliciteren bij

Frederique Blessing. Nadere informatie over de stageplek kun je inwinnen bij Marco van Es, manager Marketing en Communicatie op telefoonnummer: 06-23427974.

Sollicitatieprocedure: Je schriftelijke sollicitatie bestaande uit een CV en een motivering. Reacties uiterlijk 22 september 2019. De gesprekken vinden plaats in de laatste week van september 2019.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280