Stagiair marketing assistent

Solliciteer direct
Bij: VBK Media Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 375,- bruto (HBO) bij full time stage (36 uur per week) Afstudeeropdracht: Mogelijk

Heb je altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen van een uitgeverij? Dan is dit je kans!

Als stagiair krijg je niet alleen de kans om als volwaardig lid van de marketingafdeling werkzaam te zijn, je mag ook een toegevoegde waarde leveren tijdens de uitvoering van de marketingplannen. Tevens staan we altijd open voor jouw ideeën en input omtrent onze online en offline communicatie.

We werken met (e)boeken en tijdschriften voor volwassen en jeugd. Zowel fictie, non-fictie en de producten van PUUR! komen voorbij. Je kunt echt de diepte ingaan en ontdekken of de uitgeversbranche bij je past en je zodoende breed oriënteren voor vervolgstappen in jouw loopbaan.

Begint je hart sneller te kloppen van boeken en tijdschriften en ga je mooie verantwoordelijkheden en projecten niet uit de weg? Lees dan gauw meer over de dagelijkse bezigheden!

Wat ga je doen?

Dagelijkse bezigheden
  • Onderhouden van perscontacten
  • Ondersteunen van online (social media) en offline communicatie
  • Beheer en eindverantwoordelijke voor alle inkomende promotieaanvragen
  • Ondersteuning tijdens beurzen en evenementen
  • Meedenken en bijdragen aan lopende projecten en marketingplannen
  • Meewerken aan en het realiseren van vrije publiciteit

Wat bieden wij?

Voor ons cluster zal je als voorwaardig lid van het marketingteam worden gezien en we zorgen er samen voor dat onze boeken en tijdschriften onder de aandacht komen middels online en offline campagnes en marketingplannen.

VBK Media is niet alleen een dynamische organisatie waar betrokkenheid hoog in het vaandel staat en waar je ontzettend veel kunt leren, het geeft je ook veel inzicht in de communicatie van de uitgevers-, tijdschriften en boekenwereld. 

Herken jij jezelf in dit profiel?

Ben jij een echte teamspeler en functioneer jij graag als een spin in het web? Begint je hart sneller te kloppen van boeken en tijdschriften én beleef je veel plezier aan social media? Heb jij het lef om zelfstandig activiteiten en projecten te organiseren en ben jij een echte aanpakker?

Dan zou ik niet langer wachten met mailen, wij zoeken jou! We zien je mail graag tegemoet, tot snel!

Wie zijn wij?

VBK uitgevers is een groep sterke fictie- en non-fictie-uitgeverijen. Samen zijn we marktleider in de algemene boekenmarkt. VBK uitgevers maakt (e-)boeken in alles soorten en maten: (literaire) romans, (literaire) thrillers, kinderboeken, reisboeken, kookboeken, poëziebundels, stripboeken, woordenboeken, sportboeken, fantasyboeken, chicklits en boeken over o.a. politiek, cultuur, tuinieren, spiritualiteit, wonen en kunst. Daarnaast produceren we tijdschriften, apps en websites, en organiseren we evenementen en manifestaties. Bekende namen en merken: Jamie Oliver, Herman den Blijker, Wat& Hoe, National Geographic, Oei, ik groei!, The Secret en nog veel meer!

Solliciteren bij

Harma Nijhuis. 

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241