Stagiair marketing & vormgeving bij 'RTL Live Entertainment' (per direct)

Solliciteer direct
Bij: RTL Vanaf: februari 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Gaat jouw bloed sneller stromen van verschillende soorten entertainment? Dan ben je bij RTL Live Entertainment aan het goede adres!

RTL Live Entertainment creëert, organiseert en vermarkt concepten zoals Healthy Fest, ASHTONIA, GABBERS, Bright Day, Let’s Dance en The Christmas Show. Hiermee zijn wij dé alleskunner binnen de live branche. En wij zoeken vanaf februari een ambitieuze, enthousiaste, flexibele en zelfstandige stagiair om ons team te versterken.

Wat ga je doen?

 • Beheren van de social media kanalen voor verschillende projecten
 • Input en feedback geven op contentplanningen
 • Video’s maken en editen voor online gebruik
 • Verschillende marketinguitingen vormgeven en aanpassen
 • Ondersteunen bij producties op locaties
 • Social media creatie in aanloop en tijdens de evenementen
 • Ondersteunen bij landelijke en regionale marketingacties
 • Zelfstandig kleine projecten oppakken
 • Aanpassingen op de website bijhouden in CMS 

Wat bieden wij?

Veel kansen om je marketing en vormgeef skills te gebruiken en te verbeteren. 

Je kan starten met deze stage in september of oktober (in overleg)

Herken jij jezelf in dit profiel?

 • Studerend aan een marketing/media opleiding op hbo- of wo-niveau
 • Handig met Photoshop/Indesign
 • Werkervaring in evenementen, marketing, communicatie is een pré
 • Communicatief vaardig

Wie zijn wij?

RTL meer dan tv alleen

Waarvan ken jij RTL? Van onze tv-zenders, via een van onze liveshows, via een van onze digitale platformen of misschien via een van onze dochterondernemingen?

Je checkt het laatste nieuws via RTL Nieuws en weet of het gaat regenen of voorlopig droog blijft via Buienradar, samen The Voice kijken, relaxen met een serie bij Videoland of Judge Me Niet bekijken op het kanaal van Concentrate op YouTube met je vrienden. Mensen weten onze tv-zenders feilloos te vinden op hun afstandsbediening en met RTL XL, Buienradar, Videoland, een netwerk van YouTube kanalen en verschillende programmawebsites en apps zijn we uitgegroeid tot een van de grootste online spelers. Door al deze activiteiten ben je verbonden met ons, RTL Nederland.

‘Let’s Dance’, ‘Gabbers’, ‘Healthy Fest’ zijn verrassende live events uit de koker van onze live entertainmenttak. We investeren in Nederlandse films en internationale kaskrakers en hebben een eigen investeringstak die geld steekt in snel groeiende online initiatieven op uiteenlopende consumentenmarkten, zoals Reclamefolder.nl en Livis (voorheen iedereenEHBO.nl).

Bij RTL werken we elke dag keihard om het beste entertainment te maken en HET gesprek van de dag te zijn. Of je nou thuis bent, onderweg naar je werk of in de kroeg met vrienden, ons doel is om je te voorzien van relevante verhalen die er toe doen en  jouw nieuwsgierigheid prikkelen en voeden. En dat doen we het liefst met jong, aanstormend talent.

Solliciteren bij

Mary Kwok.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241