Stagiair marketing & redactie bij dynamisch mediabedrijf

Solliciteer direct
Bij: Veen Media Vanaf: september 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 375,- bruto (hbo+ o.b.v. 36 uur) Afstudeeropdracht: Mogelijk

Historisch Nieuwsblad zoekt een stagiair marketing & redactie

Historisch Nieuwsblad, hét special interestmagazine over geschiedenis, heeft regelmatig plaats voor een stagiair (m/v). Naast het maandelijkse magazine werken we met een klein team aan de website, evenementen over historie, zoals collegedagen en het jaarlijkse Geschiedenis Festival, maar ook reizen. Daarnaast geven we het tijdschrift Maarten! uit, gekoppeld aan Maarten van Rossem, historicus en Amerikadeskundige.

Wat ga je doen?

Als stagiair draai je volop mee en ondersteun je de brand manager en redactie bij het uitvoeren van de (online) marketing. Je werkt onder andere aan het uitbouwen van de community, het optimaliseren van de webshop en maakt advertenties en e-mailings. Je werkzaamheden zijn heel divers waarbij proactiviteit wordt gewaardeerd. 

Wat wij vragen:

 • Je bent gevorderd hbo-student (of masterstudent) geschiedenis, marketing, communicatie, journalistiek of commerciële economie;
 • je bent minimaal vier aaneengesloten maanden voor 4-5 dagen in de week beschikbaar voor de stage (een kortere periode is mogelijk in overleg);
 • je hebt affiniteit met tijdschriften en met e-commerce;
 • je hebt een hands-on mentaliteit;
 • je bent nauwgezet en nieuwsgierig;
 • je bent sociaal vaardig en organisatorisch handig;
 • ervaring met schrijven voor een breder publiek is een pré;

Wat bieden wij?

 • Tijdens deze stage doe je werkervaring op in de dynamische mediawereld, en maak je deel uit van een klein, enthousiast team binnen een grotere uitgeverij.
 • Je werkt voor twee mooie merken met een verhaal: Historisch NIeuwsblad en Maarten!
 • Je maakt kennis met de productie van tijdschriften, organisatie van events en online marketing en communicatie. 
 • Voor deze stage ontvang je een stagevergoeding.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Voldoe je aan het bovenstaande profiel en ben je in de genoemde periode beschikbaar? Solliciteer dan nu! Mail ons jouw CV en motivatie.

Wie zijn wij?

Veen Media is met verschillende merken actief binnen de interessegebieden geschiedenis, filosofie, opinie en wetenschap. Bij Historisch Nieuwsblad en Maarten! worden tijdschriften uitgegeven en wordt daarnaast gewerkt aan de website, events, reizen en nieuwe producten. Zo kunnen we onze doelgroepen optimaal bedienen. Bij het bedrijf zijn ongeveer 20 mensen werkzaam. Veen Media is onderdeel van VBK Media; een groep van fictie- en non-fictie-uitgeverijen die samen marktleider in de algemene boekenmarkt zijn. Van literatuur tot kinderboeken en van filosofie tot food: noem een onderwerp en we hebben er een (e)boek of tijdschrift over.

Solliciteren bij

José Snel

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271