Stagiair Marketing

Solliciteer direct
Bij: RTL Vanaf: juni 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 32 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

Vind je het leuk om je bezig te houden met sponsorsamenwerkingen bij grote programma’s als The Voice of Holland of populaire vloggers als Anna Nooshin en StukTV? Solliciteer dan met de knop hieronder!

De afdeling Marketing Branded Content ondersteunt de Branded Content Sales afdeling door het verstrekken van analyses, insights en rapportages. Dit wordt gedaan door middel van dashboards, campagne evaluaties en benchmarking voor klantsamenwerkingen op zowel TV als online. We zijn op zoek naar een stagiair die secuur te werk gaan en analytisch/cijfermatig inzicht hebben.

Wat ga je doen?

 • Dashboards beheren, versturen en uiteindelijk ook bouwen.
 • Ondersteunen van de Marketing Analisten door het uitdraaien en analyseren van cijfers (TV, online pageviews/bezoeken, online video, social media, YouTube, etc.).
 • Bijspringen bij andere lopende projecten op de afdeling.

 

Wat bieden wij?


Herken jij jezelf in dit profiel?

 • Je bent student HBO of WO
 • Je volgt een relevante opleiding, zoals bijvoorbeeld digitale/interactieve media, (online) marketing, communicatie, media & informatie management, communicatiewetenschappen, etc.
 • Je hebt een sterke affiniteit met online (en TV)
 • Je hebt een proactieve en zelfstandige werkhouding
 • Je bent analytisch, nauwkeurig en hebt cijfermatig inzicht
 • Je kunt goed overweg met Powerpoint en Excel
 • Je beheerst de Nederlandse taal
 • Je bent spontaan, werkt hard maar houdt ook van gezelligheid

Wie zijn wij?

RTL Met het marktleiderschap op televisie, een toonaangevende nieuwsorganisatie en een toppositie in digitale media en op de entertainment markt, is RTL in Nederland een van de meest vooraanstaande allround media- en entertainmentbedrijven van ons land. Het bedrijf heeft met zijn zeven tv-zenders RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, RTL Lounge, RTL Crime en RTL Telekids het marktleiderschap op de Nederlandse televisiemarkt stevig in handen. De digitale activiteiten worden gekenmerkt door onder andere RTLXL.nl en Buienradar.nl, die er mede voor hebben gezorgd dat RTL een top 3 positie bekleedt in de digitale markt. Met RTL Live Entertainment is het bedrijf actief op de entertainmentmarkt en bouwt het onder andere aan de doorvertaling van televisiemerken naar live entertainment. Al deze activiteiten samen zorgen ervoor dat RTL miljoenen consumenten kan informeren en amuseren, overal en altijd.

Solliciteren bij

Stef Kloosterman

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271