Stagiair Marketing - Intern Walt Disney Parks & Resorts

Solliciteer direct
Bij: The Walt Disney Company Benelux Vanaf: september 2019 Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 500,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Disneyland Paris, onderdeel van Walt Disney Parks & Resorts, is met meer dan vijftien miljoen bezoekers de nummer één toeristische bestemming in Europa. Het bestaat onder meer uit twee themaparken, zes Disney Hotels en twee Nature Resorts, het uitgaanscentrum Disney Village en Golf Disneyland.

De communicatie voor Disneyland Paris, maar ook voor Walt Disney World in Florida en Disney Cruise Line, wordt georganiseerd vanuit verschillende landenkantoren in Europa. De Nederlandse markt wordt vanuit ons kantoor in Hoofddorp bewerkt door een team van dertien personen. Voor dit kantoor zijn we vanaf september 2019, voor een periode van minimaal vijf maanden, op zoek naar ondersteuning in de vorm van een:

MARKETING STAGIAIR IN HOOFDDORP

Wat ga je doen?

De marketingafdeling bestaat uit een vier vaste medewerkers en een stagiair. Tijdens deze stage werk je met het team mee om de verschillende bestemmingen van Walt Disney Parks & Resorts in de Nederlandse markt te zetten, waarbij de nadruk voor jou ligt op Disneyland Paris.

Binnen de afdeling vallen onder meer de volgende aandachtsgebieden: Advertising, Trade Marketing, Promoties, Pers & PR, Online, DM & Social Media.

Wat bieden wij?

Bij deze stageplaats ligt de focus op het ondersteunen van de marketing teamleden verantwoordelijk voor Trade Marketing en Online Marketing. Binnen deze activiteiten krijg je je eigen taken en verantwoordelijkheden. De insteek van de stage is een echte meewerkstage.

Voorbeelden van werkzaamheden zijn:

  • het controleren en uitwerken van B2B & B2C communicatie- en marketingmaterialen
  • het meewerken aan studiereizen, evenementen en workshops en het onderhouden van de beeldbank.
  • Daarnaast help je met het bedenken, vertalen, controleren en uitwerken van (social media) content en neem je de webcare voor je rekening.

SLUITINGSDATUM VACATURE: 7 MEI 2019 

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je bent enthousiast, communicatief vaardig en een echte teamspeler
  • Je bent secuur, creatief en je hebt een resultaatgerichte instelling
  • Je bent een denker én een doener; jij kan zowel zaken gestructureerd aanpakken, als plezier hebben in uitvoerende taken
  • Jouw Nederlands is perfect in woord en geschrift en je beheerst de Engelse taal goed
  • Je hebt een passie voor toerisme en entertainment
  • Je hebt een goede kennis van onze bestemming(en)

Wie zijn wij?

The Walt Disney Company (TWDC) is een van de grootse mediabedrijven ter wereld, de grootste wereldwijde exploitant van themaparken en een marktleidende producent en distributeur van films. TWDC hecht veel waarde aan kwaliteit, diversiteit, maatschappelijke verantwoordelijkheid en innovatie. TWDC Benelux is onderdeel van TWDC Europe, Middle-East en Africa (EMEA) dat actief is in 23 landen met meer dan 5500 werknemers. In Benelux zijn ruim 200 mensen werkzaam op twee verschillende locaties (Brussel en Hoofddorp).

Solliciteren bij

Jantien Temmink.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280