Redactie & productie stagiair (per direct)

Solliciteer direct
Bij: The Perfect Wave Vanaf: maart 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Voor een fondsenwervend evenement is The Perfect Wave op zoek naar een enthousiaste, gedreven redactie en productie stagiair.

Wat ga je doen?

Als redactie en productie stagiair werk je nauw samen met de producers en redacteuren van The Perfect Wave. Tijdens deze stage ga je met hen werken aan een fondsenwervend evenement, waardoor je veel aspecten van het vakgebied zult leren.

Jouw hoofdtaak is het mobiliseren van mensen om in actie te komen voor een fondsenwervend evenement. Jij kan hét verschil maken tussen een succes en een groot succes. Je onderhoudt contact met actievoerders, bedenkt teksten voor mailings en faciliteert actievoerders daar waar nodig, zowel online als offline. Jij bent de spil tussen het fondsenwervend evenement enerzijds en de actievoerders anderzijds.

Daarnaast denk je mee met de online redactie over social content, zoals het maken van Facebook posts en het ontwikkelen van Instagram stories. Jouw belangrijkste taak is het mobiliseren van mensen en het onderhouden van contact met actievoerders.

Afhankelijk van de duur van jouw stage zal je wellicht taken vervullen voor andere projecten.

Wat bieden wij?

 • Een werkplek waar je veel kunt leren door mee te werken aan grote producties in samenwerking met ervaren redacteuren en producers
 • De kans om je te bewijzen en een ingang in ons netwerk
 • Ruimte voor eigen initiatief!
 • Werken aan projecten die bijdragen aan een mooiere wereld: win-win!
 • Een marktconforme stagevergoeding van € 300,- bruto per maand
 • Dagelijks een lunch en veel gezellige borrels!

Herken jij jezelf in dit profiel?

 • Volgt een hbo-opleiding gericht op communicatie, journalistiek, media of iets soortgelijks
 • Bent enthousiast, sociaal en neemt eigen initiatief
 • Kan goed overzicht houden en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Bent flexibel ingesteld en een echte aanpakker
 • Bent in het bezit van rijbewijs B (pré)
 • Bent per direct fulltime beschikbaar of in de nabije toekomst (vóór 4 maart)

Wie zijn wij?

The Perfect Wave is hét creatieve activatie bureau gericht op maatschappelijke impact.

We zijn gespecialiseerd in gedragsveranderende, fondsenwervende en awareness campagnes. Via onze eigen unieke, mobiliserende communicatiestrategie brengen we mensen duurzaam in beweging. We zetten ons uitsluitend in voor goede doelen, fondsen, gemeenten, publieke instanties en we ondersteunen bedrijven bij hun wens om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. We ontwikkelen mobiliserende concepten, (online) content en fondsenwervende activiteiten op maat.

Hierbij richten we ons altijd op de behoefte van de opdrachtgever en de specifieke karakteristieken van de gewenste doelgroep en/of achterban. Wij geloven dat onze on- én offline activatie de ultieme combinatie zijn tussen bereik en impact. Zo bieden we een helpende hand daar waar tijd, creativiteit of mankracht te kort schiet.

Wij hebben reeds samengewerkt met o.a. het Rode Kruis, KWF Kankerbestrijding, de Hersenstichting, NPO Radio 2, 3FM, Zapp en het Oranje Fonds.

Solliciteren bij

Gina Dukic. Enthousiast? Reageer dan snel!

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241