Stagiair figuratie coördinator bij Flikken Maastricht (per direct)

Solliciteer direct
Bij: Hollands Licht B.V. Vanaf: november 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 350,- op basis van fulltime stage. Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

De opnames van Flikken Maastricht, jouw favoriete politieserie, zijn al in volle gang! Flikken Maastricht wordt geproduceerd door Warner Bros en zoekt per direct een stagiair figuratie coördinator, die een uitdagende stage zoekt op de set van Flikken Maastricht seizoen 14!

Ben jij de enthousiaste stagiair die wij zoeken?

Wat ga je doen?

  • Als figuratiecoördinator ben je nauw betrokken bij de voorbereidingen van de productie;
  • Je houdt nauw contact met de regisseur en met alle figuranten;
  • Je regelt alle figuranten, bent het aanspreekpunt en begeleidt ze ook op de set.

Kortom, een zeer diverse en dynamische stage waarin je zowel op kantoor meehelpt bij de productie maar ook veel op de set aanwezig zal zijn!

Wat bieden wij?

In het team van Flikken Maastricht krijg jij de verantwoordelijkheid waar je naar op zoek bent! Niet de hele dag koffie halen, maar écht meewerken aan het productieproces.

Als stagiair figuratie coördinator ben je verantwoordelijk voor alle figuratie op set. Naast veel op kantoor te werken, zal je ook veel te vinden zijn op de set.Tijdens de draaiperiode in Maastricht, zal je samen met de crew verblijven in een hotel. Ook bieden wij een marktconforme stage vergoeding.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Ben jij enthousiast, in bezit van rijbewijs B, flexibel, een teamplayer en houd je ervan om initiatief te nemen, ben je communicatief sterk en heb je een mediagerelateerde opleiding? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?

WBITVP Nederland Drama is onderdeel van Warner Bros. International Television Production waar vele televisieprogramma’s worden geproduceerd. Denk hierbij aan First Dates, De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld, Adam zoekt Eva, Het Zijn Net Mensen, De Klas en De Noodcentrale. Op de afdeling drama worden populaire televisieseries geproduceerd, denk hierbij onder andere aan Flikken Maastricht, Flikken Rotterdam en Dokter Deen.

Solliciteren bij

Suzanne Cranen

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280