Stagiair evenementen en activiteit (per direct)

Solliciteer direct
Bij: Human Vanaf: oktober 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 32 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 275,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Kom stage lopen bij Human, de leukste omroep van Nederland. De afdeling Marketing & Communicatie is verantwoordelijk voor de marketing, persvoorlichting, leden (werving en contact), evenementen en promotie van Human. Jij zult je met name gaan bezighouden met de evenementen en andere activiteiten die Human organiseert.

Human is een kleine omroep, met als groot voordeel dat we als team alles zelf doen. Als stagiair doe je dus geen routineklussen, maar draai je mee als volwaardig lid van de afdeling Marketing & Communicatie. Daarom maak je kennis met alle online en offline aspecten van het communicatievak. Op de inspirerende werkvloer van Human heerst een prettige en persoonlijke werksfeer. 

Zodoende kom je als stagiair van de afdeling in contact met de gehele breedte van het omroepbedrijf en ben je bezig met veel verschillende werkzaamheden en projecten.

Wat ga je doen?

Een groot deel van je dagelijkse werkzaamheden is ter ondersteuning van het Hoofd Marketing & Communicatie en CRM medewerker, zoals:

 • De organisatie van evenementen en activiteiten voor de achterban en doelgroepen van Human, zoals (voor)vertoningen en festivals
 • Het regelen van sprekers, locatie, (promotie)materialen enz.
 • De (online) promotie van de activiteiten
 • Hand- en spandiensten voor persvoorlichting, online marketing en de rest van de afdeling

Het is een hele praktische stage. De verschillende professionals op de afdeling zullen je begeleiden, maar het is ook noodzakelijk dat je zelfstandig kunt werken.

Wat bieden wij?

Een gezellige en inspirerende werkplek, waar je het online en offline communicatievak in de praktijk leert kennen. 

Plus € 275,- bruto bij fulltime stage.

Herken jij jezelf in dit profiel?

 • Niveau: MBO+ (3 of 4e jaars stagiairs)
 • Opleiding: Evenement management / Communicatie of Marketing met specialisme in evenementen
 • Goede organisatorische vaardigheden
 • Je bent zelfstandig
 • Hands-on mentaliteit
 • Je bent bekend en hebt een band met Human en de programma’s die we maken
 • Eerder starten mogelijk

Wie zijn wij?

Human is een crossmediale publieke omroep en heeft een lange en onderscheidende traditie in het brengen van documentaire, drama en debat. Programma’s van Human hebben een filosofisch oogmerk vanuit een degelijke, onderzoeksjournalistieke basis. Doel is om een betrokken publiek te voorzien van ervaringen en visies die tot denken aanzetten. Human maakt programma’s die het hart raken en om het hoofd vragen. Wars van populisme, onnadenkendheid en effectbejag. Human streeft naar betrokkenheid en duurzaamheid in zijn relaties en producten. Daarbij beperkt Human zich tot documentaire, drama en debat.

Solliciteren bij

Marije Jansen - Hoofd Marketing & Communicatie.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271