Stagiair Content Marketing (per direct)

Solliciteer direct
Bij: LVB Vanaf: april 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

LVB Content Marketing zoekt een veelzijdige, enthousiaste en creatieve content marketing-stagiair(e) voor een HBO of universitaire stage content marketing van 20 weken.We zoeken een stagiair die heel enthousiast wordt van het maken van goede online content. En dat niet alleen: ook een stagiair die nadenkt over de distributie van de content én over wat de content moet opleveren. De marketing van content dus. Natuurlijk heb je ervaring met het schrijven van content. Je bent er best goed in. En je vindt het ook nog eens leuk. Verder houd je van aanpakken, ben je gedreven, denk je graag mee met content directors over goede content, leuke invalshoeken en concepten. Natuurlijk is het je doel dé ultieme tekst af te leveren, die ook nog eens wordt gelezen (en gedeeld) door de doelgroep. Je vindt het leuk om mensen te interviewen en daar een pakkende tekst van te maken.

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) op onze contentafdeling maak je content. Heel veel content. Je neemt tijdens je stage content marketing interviews af, doet deskresearch en schrijft diverse soorten teksten en social posts. Samen met je collega’s vorm je de spil tussen klanten en hun doelgroep. Je denkt mee over onderwerpen en distributie, deelt je contentideeën, doet mee aan brainstorms, schrijft content voor online platforms, nieuwsbrieven en magazines. Kortom: een belangrijke schakel in ons contentmarketingteam.

Wat bieden wij?

Het contentmarketingteam van LVB bestaat uit 15 enthousiaste, jonge professionals. Er heerst een informele en open sfeer. Als content marketing-stagiair(e) bij LVB ben je onderdeel van dit team van contentmakers. Je bent niet ‘zomaar’ een stagiair, maar je draait volop mee.Wij werken onder meer voor A-merken als Nuon, NS, PostNL, ABN AMRO, Ziggo Zakelijk, Wereld Natuur Fonds en Bol.com. Content marketing is een discipline binnen contentmarketingbureau LVB . Hierdoor is het voor stagiairs ook mogelijk om een kijkje in de keuken te nemen bij de andere disciplines die zich bezighouden met content marketing, zoals PR & Online Marketing, Contentdesign en Videomarketing.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Jouw eigenschappen:

  • Studie hbo/wo op het gebied van journalistiek, communicatie of mediaAffiniteit met content marketing, (nieuws)media en social media
  • Je bent een schrijftalent en beheerst de Nederlandse taal uitstekend
  • Nieuwsgierig en leergierigProactief en creatief
  • Niet bang om initiatief te nemen
  • Je kunt goed zelfstandig, maar ook in teamverband werken
  • Goede sociale vaardigheden

Wie zijn wij?

LVB is hét nummer 1-contentmarketingbureau in Nederland. De belofte is eenvoudig: LVB zorgt voor méér merk- en propositiebekendheid én genereert leads. In Nederland zet LVB al jaren de norm op het gebied van contentmarketing. Het bureau heeft alle benodigde disciplines in huis; van strategie, creatie en productie tot media, technologie, distributie en conversie. Dit leidt tot de inzet en productie van (online) video campagnes, tv-formats, magazines, campagnecontent, public relations en social media campagnes. LVB werkt onder andere voor ABN AMRO, KPMG Meijburg, Ziggo, WNF, Nuon, Cisco, Livera, NS, Centraal Beheer en BlackRock. LVB was de afgelopen jaren de grote winnaar van de Nederlandse Content Marketing Awards en wint ook geregeld prijzen buiten Nederland. Kijk voor meer informatie op www.lvb.nl.

Solliciteren bij

Patrick Severein. Wij ontvangen je sollicitatiebrief met uitgebreide CV graag! Info? Neem dan ook contact op met Patrick, via 033-422 00 85.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241