Stagiair content marketing

Solliciteer direct
Bij: LVB Vanaf: september 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Wij zoeken een stagiair die heel enthousiast wordt van het maken van goede online content. En dat niet alleen: ook een stagiair die nadenkt over de distributie van de content én over wat de content moet opleveren. De marketing van content dus. Natuurlijk heb je ervaring met het schrijven van content. Je bent er best goed in. En je vindt het ook nog eens leuk. Verder houd je van aanpakken, ben je gedreven, denk je graag mee met content directors over goede content, leuke invalshoeken en concepten. Natuurlijk is het je doel dé ultieme tekst af te leveren, die ook nog eens wordt gelezen (en gedeeld) door de doelgroep. Je vindt het leuk om mensen te interviewen en daar een pakkende tekst van te maken.

Het contentmarketingteam van LVB bestaat uit 15 enthousiaste, jonge professionals. Er heerst een informele en open sfeer. Als content marketing-stagiair bij LVB ben je onderdeel van dit team van contentmakers. Je bent niet ‘zomaar’ een stagiair, maar je draait volop mee.Wij werken voor A-merken als Nuon, ABN AMRO, Ziggo Zakelijk, NS, Wereld Natuur Fonds, Bol.com, Centraal Beheer, Livera en HEMA. Content marketing is een discipline binnen contentmarketingbureau LVB. Hierdoor is het voor stagiairs ook mogelijk om een kijkje in de keuken te nemen bij de andere disciplines die zich bezighouden met content marketing, zoals PR en Online Marketing, Content Design en Videomarketing.

Wat ga je doen?

Als stagiair op onze contentafdeling maak je content. Heel veel content. Je neemt interviews af, doet deskresearch en schrijft diverse soorten teksten en social posts. Samen met je collega’s vorm je de spil tussen klanten en hun doelgroep. Je denkt mee over onderwerpen en distributie, deelt je contentideeën, doet mee aan brainstorms, schrijft content voor online platforms, nieuwsbrieven en magazines.

Kortom: een belangrijke schakel in ons contentmarketingteam.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Je volgt een HBO/WO studie op het gebied van journalistiek, marketint, communicatie of media. Daarnaast heb je affiniteit met content marketing, (nieuws)media en social media. Je bent een schrijftalent die de Nederlandse taal uitstekend beheerst.

Verder ben je nieuwsgierig en leergierig, proactief en creatief en niet bang om initiatief te nemen. Je kunt goed zelfstandig, maar ook in teamverband werken. En ten slotte heb je goede sociale werkzaamheden.

Wie zijn wij?

LVB is hét nummer 1-contentmarketingbureau in Nederland. De belofte is eenvoudig: LVB zorgt voor méér merk- en propositiebekendheid én genereert leads. In Nederland zet LVB al jaren de norm op het gebied van contentmarketing. Het bureau heeft alle benodigde disciplines in huis; van strategie, creatie en productie tot media, technologie, distributie en conversie. Dit leidt tot de inzet en productie van (online) video campagnes, tv-formats, magazines, campagnecontent, public relations en social media campagnes. LVB werkt onder andere voor ABN AMRO, KPMG Meijburg, Ziggo, WNF, Nuon, Cisco, Livera, NS, Centraal Beheer en BlackRock. LVB was de afgelopen jaren de grote winnaar van de Nederlandse Content Marketing Awards en wint ook geregeld prijzen buiten Nederland. Kijk voor meer informatie op www.lvb.nl.

Solliciteren bij

Patrick Severein. Wij ontvangen je sollicitatiebrief met uitgebreide CV graag! Info? Neem dan ook contact op met Patrick, via mail of via 033-422 00 85.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271