Stagiair Communicatie voor radio- en tv-porgramma’s

Solliciteer direct
Bij: BNNVARA Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Ben jij een regelaar in hart en nieren, houd je ervan de juiste tussenpersoon te zijn en weet je als geen ander hoe je persbijeenkomsten moet organiseren? Kun jij goed functioneren in een hectische omgeving, waar je veel verschillende taken tegelijk krijgt? Ben jij goed in het schrijven van teksten en weet jij hoe je zowel intern als extern mensen op de juiste, pakkende manier op de hoogte stelt? Doe je een HBO of WO-opleiding, ben je leergierig, voel je je thuis in de media en heb je humor? Dan is dit de stage voor jou!

Wat ga je doen?

Als Stagiair Communicatie voor radio- en tv-porgramma’s op de communicatieafdeling van BNNVARA ben jij de spin in het web van de afdeling en werk je samen met de communicatieadviseurs van BNNVARA. Hierbij ondersteun je de in- en externe communicatie rondom radio- en tv-programma’s en presentatoren, zowel schriftelijk als telefonisch. Je brengt op creatieve wijze nieuwe porgamma’s, presentatoren of leuke nieuwsfeiten over BNNVARA bij de pers en onderhoudt het contact met persrelaties, zowel buiten als binnen BNNVARA. Het is jouw taak om op de hoogte te zijn van alle BNNVARA-programma’s die eraan komen en om deze zowel intern als extern over te brengen. Daarnaast help je bij het organiseren van (pers)evenementen, stel je de programmering samen voor pers en breng je alle collega’s via intranet op de hoogte van de leukste nieuwtjes over programma’s en het bedrijf zelf.

Wat bieden wij?

Een dynamische omgeving waar je eigen verantwoordelijkheden krijgt en waar je samenwerkt met de leukste mensen van verschillende afdelingen. Een plek waar je jezelf ontwikkelt op gebied van regelen en het onderhouden van perscontacten, maar waar je ook leert creatief te zijn met taal en het samenstellen van passende en pakkende teksten. Je verdient € 250,- bruto bij een fulltime stage.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • HBO of WO opleiding
  • Je bent leergierig, praktisch ingesteld, ondernemend en punctueel
  • Je bent accuraat en werkt gestructureerd
  • Je hebt affiniteit met media en specifiek met BNNVARA
  • Je hebt humor
  • Je wilt graag werken in een hectische omgeving

Wie zijn wij?

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Zembla, Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, De Nieuws BV, First Dates en #BOOS. BNNVARA wil een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving.

We maken verhalen die nodig zijn, en die ertoe doen. Nieuwe en waardevolle verhalen die jou het liefst vol raken. De best verkrijgbare versie van de waarheid: die moet altijd boven tafel. Dat willen we delen. En in het beste geval zelfs is dat zó positief, leerzaam en meeslepend, dat je in beweging komt. Daarvoor gooien wij alles in de strijd.

Solliciteren bij

Gert-Jan Hartlief.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280