Stagiair Communicatie & Social Media in de dierentuin

Solliciteer direct
Bij: DierenPark Amersfoort B.V. Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 230,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Ringstaartmaki geboren? Bewapend met een camera ga je eropuit om de leukste foto’s en filmpjes te maken, die je vervolgens bewerkt en op de social media-kanalen inplant. DierenPark Amersfoort is voor de stageperiode vanaf februari 2020 op zoek naar een stagiair Communicatie & Social Media.

Wat ga je doen?

Je komt terecht op de afdeling Marketing en Communicatie, van waaruit alle externe en een deel van de interne communicatie plaatsvindt. Deze meewerkstage bestaat voor het grootste deel uit ondersteunende werkzaamheden op online gebied, bijvoorbeeld: het creeëren van content voor de kanalen, het analyseren van de resultaten en het meedenken in online marketing.

Wat bieden wij?

Je filmt en edit video's voor de social media kanalen en persberichten, houd je de website up-to-date met de leukste dierennieuwtjes, en help je mee met het maken en versturen van de maandelijkse nieuwsbrief. Samen met het team mag jij creatief nadenken over campagnes. Wekelijks en maandelijks analyseer je de resultaten zodat we de content blijven verbeteren. Binnen deze meewerkstage geven wij je de vrijheid om eventueel te werken aan zelfstandige (school)opdrachten. Uiteraard staat je persoonlijke ontwikkeling tijdens de stage voorop.

DierenPark Amersfoort is een bijzondere organisatie met betrokken en enthousiaste medewerkers. Een organisatie die volop in beweging is en in staat is om iedere keer verrassend voor de dag te komen. Onze medewerkers beschikken over het dierenpark-DNA: Bevlogen, Uitdagend, Speels, Samenspel en Zorgzaam. Elke dag zetten zij dat DNA in om de bezoeker een fantastische dag te bezorgen.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je volgt een hbo-opleiding Communicatie en Multimedia Design of een soortgelijke opleiding.
  • Je bent enthousiast, creatief, flexibel en zelfstandig.
  • Je neemt makkelijk initiatief en je hebt een proactieve houding.
  • Je hebt een voorliefde voor online communicatie en social media en natuurlijk ben je gek op dieren.
  • Je hebt ervaring met fotograferen en filmen en weet hoe je edit met het Adobe-pakket.
  • Kom je in het dierenpark werken, dan vragen wij van jou een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).
  • Wij zijn op zoek naar een stagiair voor een minimale stageduur van 20 weken.

Wie zijn wij?

DierenPark Amersfoort is een bijzondere organisatie met betrokken en enthousiaste medewerkers. Een organisatie die volop in beweging is en in staat is om iedere keer verrassend voor de dag te komen. Een organisatie met medewerkers die beschikken over het DierenPark-DNA: Bevlogen, Uitdagend, Speels, Samenspel, Zorgzaam. Dit DNA wordt elke dag ingezet om de bezoeker een topdag te bezorgen.

Solliciteren bij

Sharon de Kruijff

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280