Stagiair Communicatie & PR bij een PR-bureau in hartje Amsterdam!

Solliciteer direct
Bij: Fair Focus Communicatie Vanaf: oktober 2019 Duur: In overleg Voor: 32 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Gezelligste PR-bureau van Amsterdam zoekt stagiair!Ben jij enthousiast, leergierig en ambitieus? Wil je alle aspecten van het PR-vak ervaren, van strategie tot uitvoering? Dan ben je aan het juiste adres bij Fair Focus.

Wat ga je doen?

Vanaf dag één krijg je met allerlei disciplines te maken; van het verzinnen van PR-actieplannen, het maken van een content kalender en managen van de social mediakanalen van onze klanten, het meedenken over prijsstrategieën en offertes, tot het maken van mediaselecties en het opstellen van persberichten (koffiezetten kunnen we immers zelf wel).

Wat bieden wij?

Een creatieve en diverse stageplek. Wij zijn gevestigd op de Stadhouderskade in hartje Amsterdam naast de Heineken Experience, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en dichtbij het centrum. Veel klanten bezoeken we dan ook op de fiets, tram, of met de Noord/Zuidlijn.

Het is de bedoeling dat jij ons (we werken met een klein team vast personeel, aangevuld met freelancers) gaat helpen in 2019/2020 uit te groeien tot hét PR-bureau voor de MKB en scale-ups.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wij zoeken naar een enthousiaste en ambitieuze stagiair die 100% meedraait met de dagelijkse gang van zaken. Ben je een HBO- of WO-student in de richting van communicatie, marketing, journalistiek of commerciële economie? Ben jij scherp met je pen? Heb je zin om veel te leren en beschik je over doorzettingsvermogen? Dan ben jij wie we zoeken.

Als je dan ook nog een vrolijke, zelfstandige werker en social media addict bent die goed georganiseerd, creatief denkend en ondernemend is, hoef je niet verder te zoeken!

Wie zijn wij?

Fair Focus Communicatie is een PR-bureau in hartje Amsterdam. Gespecialiseerd in B2B-PR en communicatie voor innovatieve scale-ups en MKB-bedrijven in de regio Groot Amsterdam. Zo werken wij voor Tunga, Dutch Passion, Ready2Scale, het Koninklijk Instituut voor de Tropen, Joe Merino, Lightwell.... Allemaal bedrijven die B2B werken en waarvoor wij ons best doen om via de on- en offline media aandacht te realiseren. Met ons uitgebreide nationale én internationale netwerk en gepassioneerde team zetten we ons in om merkbaar en meetbaar PR en communicatie resultaat te realiseren voor ons sterk groeiende klantenkring. Zie voor meer informatie www.fairfocus.amsterdam.

Solliciteren bij

Annelies Putman Cramer

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280