Stagiair Communicatie in de dierentuin

Solliciteer direct
Bij: DierenPark Amersfoort B.V. Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 230,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Heb jij een passie voor schrijven, ben je nieuwsgierig en vind je het leuk om ideeën te bedenken? Dan is dit de perfecte stage voor jou! Wij zijn vanaf februari 2020 op zoek naar een Stagiair(e) Communicatie.

Wat ga je doen?

Je komt terecht op de afdeling Marketing en Communicatie, van waaruit alle externe en een deel van de interne communicatie plaatsvindt. Deze meewerkstage bestaat voor het grootste deel uit ondersteunende werkzaamheden.

Wat bieden wij?

Voorbeelden van de werkzaamheden zijn: het maken van de interne nieuwsbrief in InDesign, het schrijven van webteksten en columns voor de krant, het begeleiden van filmopnames in het park, het meedenken over nieuwsberichten, het maken van foto’s en het afnemen van interviews met de dierverzorgers. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Binnen deze meewerkstage geven wij je de vrijheid om eventueel te werken aan zelfstandige (school)opdrachten. Uiteraard staat je persoonlijke ontwikkeling tijdens de stage voorop.

DierenPark Amersfoort is een bijzondere organisatie met betrokken en enthousiaste medewerkers. Een organisatie die volop in beweging is en in staat is om iedere keer verrassend voor de dag te komen. Onze medewerkers beschikken over het dierenpark-DNA: Bevlogen, Uitdagend, Speels, Samenspel en Zorgzaam. Elke dag zetten zij dat DNA in om de bezoeker een fantastische dag te bezorgen.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je volgt een hbo-opleiding Journalistiek, Communicatie of een soortgelijke opleiding.
  • Je bent enthousiast, creatief, flexibel, zelfstandig en een echte teamplayer.
  • Je neemt makkelijk eigen initiatief en hebt een proactieve houding.
  • Je beschikt over goede kennis van de Nederlandse taal. Affiniteit met het schrijven van teksten is een vereiste.
  • Kom je in het dierenpark werken, dan vragen wij van jou een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).
  • Je bent fulltime beschikbaar voor een minimale stageduur van 20 weken.

Wie zijn wij?

DierenPark Amersfoort is een bijzondere organisatie met betrokken en enthousiaste medewerkers. Een organisatie die volop in beweging is en in staat is om iedere keer verrassend voor de dag te komen. Een organisatie met medewerkers die beschikken over het DierenPark-DNA: Bevlogen, Uitdagend, Speels, Samenspel, Zorgzaam. Dit DNA wordt elke dag ingezet om de bezoeker een topdag te bezorgen.

Solliciteren bij

Sharon de Kruijff

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280