Stagiair Communicatie

Solliciteer direct
Bij: Endemol Shine Nederland Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 350,- (HBO/WO), 250,- (MBO) bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Voor het Communicatieteam van EndemolShine Nederland zijn wij op zoek naar een stagiair die graag wil werken in een creatieve omgeving en waar elke dag alles draait om (online) videocontent.

Wat ga je doen?

Interne en externe communicatie, social media en PR.

Denk bijvoorbeeld aan het creëren van creatieve content voor onze social media kanalen en de website, het schrijven van teksten voor ons interne, interactieve platform Backstage, een videobericht voor ruim 400 collega’s, de voorbereidingen voor een persevent tot het organiseren van een feest voor alle collega’s.

Als stagiair in het Communicatieteam krijg je hier allemaal mee te maken, maar bieden we je ook kansen om achter de schermen mee te lopen met verschillende producties.

Wat bieden wij?

PeriodePer januari/februari 2020, fulltime voor een periode van 5 tot 6 maanden. Stagevergoeding (bij een 5-daagse werkweek) € 350,- bruto per maand voor HBO’ers en WO studenten.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • De stagiair die wij zoeken is, leergierig, nieuwsgierig en ambitieus en neemt graag zelf het initiatief.
  • Je kan goed functioneren op een afdeling waar het werktempo hoog is en bent in staat om op niveau in een uiterst gezellig, maar professioneel team mee te draaien.
  • Je vindt het leuk om (creatief) te schrijven en een goede beheersing van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk) is belangrijk.
  • Je hebt ervaring met Adobe photoshop, premiere en after effects of hebt interesse om het te leren.
  • Je volgt minimaal een HBO-opleiding in de richting van Communicatie, Media & Entertainment Management of een vergelijkbare studie (derdejaars).

Wie zijn wij?

Endemol Shine Nederland is een toonaangevend multimediabedrijf, waar creativiteit en kwaliteit hand in hand gaan met innovatie en ondernemerschap.Endemol Shine Nederland is afzender van een groot aantal nationale en internationale hit-formats, waaronder Miljoenenjacht, Eén tegen 100, All you need is love, Goede Tijden Slechte Tijden, Moordvrouw, Ik Vertrek, Het mooiste meisje van de Klas en Big Brother. Ook richt het bedrijf zich actief op ontwikkeling van cross mediale concepten en content voor digitale en mobiele platforms. Endemol Shine Nederland is daarnaast ook producent voor FOX en FOX Sports. De onderneming is marktleider in Nederland en maakt deel uit van Endemol Shine Group: 's werelds grootste onafhankelijke producent, met meer dan 80 vestigingen in 31 landen.

Solliciteren bij

Stephanie Betcke. Voel jij je aangesproken en wil je aan de slag bij de grootste content producent wereldwijd ga solliciteer dan snel!  Voor vragen kun je contact opnemen met de afdeling HR via 020-8931519/1152.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280