Stagiair Campagnes bij 'NPO Start'

Solliciteer direct
Bij: NPO (Nederlandse Publieke Omroep) Vanaf: januari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

Werken bij het leukste mediabedrijf van Nederland? Grijp nu je kans!

Het marketingteam van de NPO zorgt voor de promotie van alle NPO merken (o.a. NPO1, 3FM en NPO Start). Ook zorgen we voor de inhoud, planning, livegang, optimalisatie en evaluatie van al onze campagnes. Binnen dit team ben jij werkzaam voor NPO Start.NPO Start is de hele publieke omroep in één app. We zorgen ervoor dat mensen altijd de beste programma’s binnen handbereik hebben. NPO Start is er voor mensen die willen ontspannen, willen bijblijven en geïnspireerd willen raken.

Wat ga je doen?

Samen met het Start marketingteam ben je verantwoordelijk voor het opstellen van campagnes voor nieuwe en bestaande programma’s en series. Je bedenkt hoe we nieuwe gebruikers kennis kunnen laten met het platform en analyseert (stuurt bij waar nodig) huidige campagnes. Je bent het contactpunt voor omroepen en het mediabureau en zorgt ervoor dat de campagnes in goede banen lopen.

Wat bieden wij?

Gedurende een periode van vijf tot zes maanden kun je veel leren in een klein team in een unieke omgeving. Een uitgelezen kans om jezelf te ontwikkelen en in de praktijk te ontdekken of campagneplanning je ding is.

Je werkt mee aan campagnes, maakt mediaplannen en tegelijkertijd kun je mooi even proeven aan het leven op het Mediapark. Het betreft een fulltime functie (36 uur).

Herken jij jezelf in dit profiel?

Ben jij ambitieus en leergierig en wil je graag meer leren over het inrichten van (digitale) campagnes? Denk je graag mee over de online strategie van het platform en social media? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is een pré als het Adobe pakket (Photoshop & InDesign) geen geheimen voor je kent.

Omdat we veel bezig zijn met het bedenken van nieuwe campagnes is het belangrijk dat je creatief bent. Dat je op basis van cijfers op nieuwe inzichten kunt komen en dit vertalen naar effectieve campagnes voor NPO Start.

Wie zijn wij?

NPO is open voor iedereen. Open, omdat wij geloven dat dit de basis is voor meer begrip. Begrip van zaken en begrip voor elkaar. Daar zet NPO zich voor in. Met content die nieuwsgierig maakt en prikkelt. Onafhankelijk van politiek en commercie. Omroepen en programmamakers zijn daarvan de bron, NPO verzorgt de programmering en distributie. Samen werken we continu aan vernieuwing en zoeken we de interactie met ons publiek. Op tv, radio, online en met events. Open, om 17 miljoen Nederlanders dichter tot elkaar te brengen.

Solliciteren bij

Rens Dietz, Marketingcommunicatiemanager. Graag ontvangen we je CV en motivatie.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280