Stagiair Business Development

Solliciteer direct
Bij: Museum tv Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 250,- bruto op basis van fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Bij MuseumTV werken we elke dag op een innovatieve manier aan het in beeld brengen van tentoonstellingen en collecties van musea in heel Nederland. Wij zijn dé plek waar consumenten via video’s hun informatie over tentoonstellingen kunnen vinden. Van het Rijksmuseum en het Van Gogh tot het Marinemuseum en het Louwman Automobiel Museum. Zie voor meer informatie: www.museumtv.nl.

Ons kantoor bevindt zich op dit moment in Amsterdam, dichtbij het Centraal Station, en heeft en fantastisch uitzicht over het IJ. Ons kantoor staat naast het Centraal Station.

Wat ga je doen?

We zoeken een enthousiaste, zelfstandige, sociale, business development stagiair (m/v) die ons platform komt versterken met het ondersteunen van de business development activiteiten.

De werkzaamheden bestaan uit het opzetten en coördineren van CRM systeem, het ondersteunen van de business development manager, maken van sales materiaal. Je zal daarbij worden begeleid door een ervaren manager die je graag coacht en alle ins-and-outs van het vak bijbrengt.

Daarnaast is er ruimte voor het bedenken en creëren van je eigen concepten.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Zelfstandig en initiatiefrijk
  • Een echte creatieve regelaar
  • Affiniteit met de culturele sector
  • Punctueel en georganiseerd
  • Minimaal HBO-niveau in 3e of 4e jaar
  • Ervaring met business development en sales is een pré
  • In bezit van Rijbewijs is een pré

Wie zijn wij?

MuseumTV is hét videoplatform dat kunst, cultuur en design tot leven brengt. We vertellen u wat er achter de schermen van uw favoriete museum gebeurt. Onze presentators geven u een kijkje in het leven van de kunstenaar. En de curatoren nemen u mee de diepte in tijdens rijke achtergrondverhalen over de nieuwste tentoonstelling. Zie voor meer informatie onze website

Solliciteren bij

Marieke van der Donk

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280