Stagiair communicatie en social media bij 'Talent Kitchen'

Solliciteer direct
Bij: Endemol Shine Nederland Vanaf: september 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 350,- (HBO/WO), € 250,- (MBO) bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

De afdeling Talent Kitchen legt zich toe op ontwikkeling, belangenbehartiging en exploitatie van presentatie talent. Wij zetten ons als management onder meer in voor Eva Jinek, Floortje Dessing, Rik van de Westelaken, Ruud de Wild, Merel Westrik en vele anderen.

Als stagiair voor de afdeling Talent Kitchen ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de manager en medewerkers van Talent Kitchen in de breedste zin van het woord maar voornamelijk op het gebied van communicatie en social media.

Wat ga je doen?

Wat ga je doen?

  • Onderhouden van de website in de breedste zin van het woord
  • Onderhouden van social media Talent Kitchen – Facebook, Twitter, Linkedin
  • Behandelen van interviewaanvragen/contact met media voor de talenten van Talent Kitchen
  • Inplannen en organiseren van fotoshoots
  • Inkomende en uitgaande telefoon & correspondentie in het algemeen
  • Schrijven van de nieuwsbrief en andere communicatie uitingen
  • Organiseren van workshops

Wat bieden wij?

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan bij het leukste multimediabedrijf, waar creativiteit en kwaliteit hand in hand gaan, twijfel niet en reageer dan!

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wij zoeken….

Een stagiair die energiek, ambitieus, initiatiefrijk is en kan goed functioneren in een competitieve en uitdagende omgeving. De persoon die wij zoeken is in staat op hoog niveau in een informeel maar professioneel en dynamisch team mee te draaien.

Je volgt minimaal een HBO opleiding in de richting van Communicatie, Media en Entertainment management of een vergelijkbare studie (derdejaars) en je taalbeheersing in zowel Nederlands als Engels is uitstekend. Als je woonachtig bent binnen een straal van 30 km van Amsterdam Zuidoost is dat een pré.

Wie zijn wij?

Endemol Shine Nederland is een toonaangevend multimediabedrijf, waar creativiteit en kwaliteit hand in hand gaan met innovatie en ondernemerschap. Endemol Shine Nederland is afzender van een groot aantal nationale en internationale hit-formats, waaronder Miljoenenjacht, Eén tegen 100, All you need is love, Goede Tijden Slechte Tijden, Moordvrouw, Ik Vertrek, Het mooiste meisje van de Klas en Big Brother. Ook richt het bedrijf zich actief op ontwikkeling van cross mediale concepten en content voor digitale en mobiele platforms. Endemol Shine Nederland is daarnaast ook producent voor FOX en FOX Sports. De onderneming is marktleider in Nederland en maakt deel uit van Endemol Shine Group: 's werelds grootste onafhankelijke producent, met meer dan 80 vestigingen in 31 landen.

Solliciteren bij

Maartje Buzing.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271