Social media stagiair bij het nr. één entertainmentmerk van de wereld

Solliciteer direct
Bij: The Walt Disney Company Benelux Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 500,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Ben jij een digital native met een passie voor merken als Disney, Marvel en Star Wars? Kun je teamgericht werken, maar ook goed eigen projecten oppakken?Wil jijEen uitdagende stage, waarbij je de kans krijgt mee te werken, denken en beslissen over de te volgen marketing- en communicatiestrategieën van het nummer één entertainmentmerk van de wereld?Heb jijJe propedeuse voor een HBO/HEAO/WO opleiding met als accentrichting new media / media / communicatie of commerciële economie / marketing. En ben je op zoek naar een voltijd stageplaats voor een half jaar?

Dan ben jijMisschien wel die enthousiaste stagiaire die wij zoeken. Lees hieronder alles over onze uitdagende stage vacature en wie weet zien we jou binnenkort bij ons op gesprek.

Wat ga je doen?

Als social media stagiair ondersteun je social media coordinator in de volgende taken:

  • Het bijhouden van de verschillende social media kanalen (Facebook, YouTube, Instagram en Twitter)
  • Het bedenken, verzamelen en ontwikkelen van interactieve content voor de social media kanalen
  • Het bijhouden van de social media kalender, zodat de juiste content op het juiste tijdstip gepubliceerd wordt
  • Contact onderhouden met de verschillende interne stake holders
  • Het maken van maandelijkse rapportages.

Wat bieden wij?

Social media valt binnen de afdeling digital marketing. Binnen deze afdeling is de social media coordinator samen met de social media stagiair verantwoordelijk voor de verschillende social media kanalen en pagina’s die er in Nederland gevoerd worden.

De werkzaamheden op de afdeling hebben als doel om de interactie met de fans en consumenten aan te gaan en aandacht te genereren voor de content die Disney te bieden heeft. Hierbij kun je denken aan de nieuwe bioscoopfilms, DVD’s en Blu-rays, games, series/producties op de Disney Channels en nieuwe producten binnen Disney Consumer Products.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Voor de stage geldt:

  • Kennis van Word, Excel en Powerpoint en (basis)kennis Photoshop is een vereiste
  • TWDC is een internationale organisatie dus er wordt van de stagiair verwacht dat hij/zij zich verstaanbaar kan maken in het Engels
  • Eigenschappen waar we naar op zoek zijn in onze stagiar;  nauwkeurigheid, zelfstandigheid, flexibiliteit, pro-activiteit, creativiteit en vooral enthousiasme
  • De stageplaats is voor 5 maanden, 5 dagen/40 uur in de week (voltijd).

Wie zijn wij?

The Walt Disney Company (TWDC) is een van de grootse mediabedrijven ter wereld, de grootste wereldwijde exploitant van themaparken en een marktleidende producent en distributeur van films. TWDC hecht veel waarde aan kwaliteit, diversiteit, maatschappelijke verantwoordelijkheid en innovatie. TWDC Benelux is onderdeel van TWDC Europe, Middle-East en Africa (EMEA) dat actief is in 23 landen met meer dan 5500 werknemers. In Benelux zijn ruim 200 mensen werkzaam op twee verschillende locaties (Brussel en Hoofddorp).

Solliciteren bij

Tijmen ter Veen

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280