Social Media Stagiair

Solliciteer direct
Bij: Talpa Social Vanaf: februari 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Ben jij altijd online en weet jij als geen ander welke content het beste werkt op Youtube, Instagram, Facebook en Snapchat? Volg jij alle grote influencers en wil jij alles leren van influencer marketing?

Bij Talpa Social zijn wij opzoek naar een stagiair Social Media. Als stagiair Social Media help je mee met het onderhouden van onze eigen social media kanalen. Je denkt mee over de inhoud, ontwikkelt content en zorgt ervoor dat alles op het juiste moment geplaatst wordt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de distributie van content op onze merkkanalen (met name YouTube & Instagram). Je zorgt ervoor dat alle content op het juiste moment en in de juiste vorm op de verschillende merkkanalen verspreid wordt. Je optimaliseert de kanalen waar nodig en houd onze collega’s en influencers up-to-date over de nieuwste trends.

Wat ga je doen?

  • Je beheert onze eigen social media kanalen
  • Je creëert en optimaliseert content voor diverse social media kanalen
  • Je distribueert content via zowel onze eigen- als de merkkanalen
  • Je ondersteunt het team bij het maken van voorstellen
  • Je onderzoekt de laatste trends en online mogelijkheden

Wat bieden wij?

Bij Talpa Social werk je met een jong team in een fijne sfeer. Daarnaast ervaar je hoe het is om samen te werken met de grootste influencers en merken van dit moment.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je bent ambitieus en volgt een HBO/WO studie in de richting van media/communicatie
  • Je bent per februari beschikbaar voor minimaal 5 maanden
  • Tag, thumbnail, clickbait; YouTube kent voor jou geen geheimen
  • Je hebt grafische skills en affiniteit met het creëren van (social) content
  • Je hebt een vlotte pen

Wie zijn wij?

Social1nfluencers is onderdeel van Talpa en vormt een agency voor invloedrijke online creators. Wij vertegenwoordigen de grootste vloggers (populaire videomakers op youtube) in Nederland. We zorgen met ons team voor een groei in het bereik en de populariteit van deze online celebrities. Samen met hen maken wij verschillende online video content, waar wij jouw hulp goed kunnen gebruiken.

Solliciteren bij

Lydia Fleuren

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241