Redactie stagiair bij 'Videoland'

Solliciteer direct
Bij: RTL Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Stel je voor, op een verjaardag ergens in september vraagt je vergeetachtige tante wat je nou precies doet op je stage. Dit kan je antwoord zijn: “Ik zit de hele dag op Videoland, Instagram en Facebook en bedenk en creëer ondertussen nieuwe content en formats om onze kanalen en online campagnes naar een hoger niveau te tillen.” Lijkt dat je wel een mooi antwoord? Fijn!Want bij Videoland hebben wij passie voor series en films, zowel internationaal als van eigen bodem (net als jij natuurlijk) en wij zijn hard op zoek naar jou!

Videoland is de onlinestreamingdienst van Nederland, met een variërend aanbod volop series en films uit Hollywood en Holland.Met eigen producties als Temptation Island, Mocro Maffia, Nieuwe Buren, Meisje van Plezier en Random Shit profileren wij ons als de aanbieder voor kwaliteitsdrama van eigen bodem. Als onderdeel van RTL Nederland maken wij deel uit van een van de meest vooraanstaande allround media- en entertainmentbedrijven van ons land.

Wat ga je doen?

Wij zoeken een allround talent die ons redactieteam komt ondersteunen. Koffie halen? Lekker, zwart zonder suiker graag. Maar daarvoor nemen we je niet aan.Je taken zijn heel divers, denk bijvoorbeeld aan:

  • Ondersteuning bij het opzetten van marketingcampagnes
  • Het schrijven van blogs
  • Het maken van memes en korte social video’s
  • Het updaten van Videoland en onze social media
  • Het voorbereiden van video en grafische content voor publicaties

Wat bieden wij?

Een gezellige werkplek waarbij je alles leert op het gebied van marketing, communicatie en social media.

Herken jij jezelf in dit profiel?

We zoeken iemand die:

  • Gek is op series en films 
  • Veel op social media te vinden is
  • Kennis heeft van video's editen en Photoshop
  • Goed is in de Nederlandse taal en een vlotte schrijfstijl heeft

Wie zijn wij?

Waarvan ken jij RTL? Van onze tv-zenders, via een van onze liveshows, via een van onze digitale platformen of misschien via een van onze dochterondernemingen?Je checkt het laatste nieuws via RTL Nieuws en weet of het gaat regenen of voorlopig droog blijft via Buienradar, samen The Voice kijken, relaxen met een serie bij Videoland of Judge Me Niet bekijken op het kanaal van Concentrate op YouTube met je vrienden. Mensen weten onze tv-zenders feilloos te vinden op hun afstandsbediening en met RTL XL, Buienradar, Videoland, een netwerk van YouTube kanalen en verschillende programmawebsites en apps zijn we uitgegroeid tot een van de grootste online spelers. Door al deze activiteiten ben je verbonden met ons, RTL Nederland.‘Let’s Dance’, ‘Gabbers’, ‘Healthy Fest’ zijn verrassende live events uit de koker van onze live entertainmenttak. We investeren in Nederlandse films en internationale kaskrakers en hebben een eigen investeringstak die geld steekt in snel groeiende online initiatieven op uiteenlopende consumentenmarkten, zoals Reclamefolder.nl en Livis (voorheen iedereenEHBO.nl).Bij RTL werken we elke dag keihard om het beste entertainment te maken en HET gesprek van de dag te zijn. Of je nou thuis bent, onderweg naar je werk of in de kroeg met vrienden, ons doel is om je te voorzien van relevante verhalen die er toe doen en jouw nieuwsgierigheid prikkelen en voeden. En dat doen we het liefst met jong, aanstormend talent.

Solliciteren bij

Melanie Kouters.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280