Promo stagiair

Solliciteer direct
Bij: KRO-NCRV Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 300,- (HBO/WO), € 250,- (MBO) bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Ben jij die leergierige en creatieve contentmaker die op zoek is naar DE stageplek binnen het promoteam van KRO-NCRV? En wil jij alles leren over het produceren en monteren van promo’s voor onze programma's (op tv, online en NPO start)?

Lees dan snel verder, want vanaf februari 2020 zijn wij op zoek naar een nieuwe stagiair en wie weet ben jij degene die ons team kan versterken!

Wat ga je doen?

We bieden een inspirerende stageplek binnen een creatieve & dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Je werkzaamheden bestaan uit montage en productie (regelen materiaal, opstellen briefing, debrief en montage)

Als je stage komt lopen bij ons, dan werk je mee op de marketing communicatie afdeling van KRO-NCRV. Deze afdeling is onder meer verantwoordelijk voor de offline en online promotie van nieuwe en bestaande radio- en televisieprogramma’s.

Als stagiair krijg jij de kans om het vak te leren en video’s te maken die oa terug te zien zijn op tv, in Instagram Stories en op YouTube. Als jij het leuk vindt om creatieve campagnes neer te zetten en je kan deze omzetten naar prikkelende en goede content, of het nou beeld, tekst of video is, voor collega’s of onze kijkers/luisteraars; je weet hoe je de ontvanger kunt bereiken.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige stage waarin je volwaardig meedraait in een professioneel en leuk team. Bij ons is het ‘what you give, is what you get’. Dus hoe pro-actiever en leergieriger je mee werkt, hoe meer vrijheid je ook krijgt en mag gaan doen. Zodat je tijdens je stage vooral heel veel leert en er plezier aan beleeft. Daarnaast hebben we altijd een vrijmibo, dus wat houdt je nog tegen?

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je kan werken met adobe en after effects. Beheersing van AVID is een pre
  • Jje bent een 3e of 4e jaars MBO of HBO student
  • Je hebt aantoonbare ervaring met Facebook, Instagram en YouTube
  • Je bent resultaatgericht en nauwkeurig 
  • Je bent een zelfstandige teamplayer met gevoel voor humor
  • Je bent communicatief vaardig
  • Je beheerst het Office-pakket
  • Je bent leergierig: voor de juiste kandidaat die veel initiatief durft te nemen zijn er ruime mogelijkheden om praktijkervaring op te doen en veel te leren

Wie zijn wij?

KRO-NCRV is een mediaorganisatie met een maatschappelijk relevant geluid die midden in de samenleving staat. We maken programma’s voor radio, tv en online waarin mensen zelf hun verhaal vertellen. Programma’s met soms ontroerende, grappige en inspirerende verhalen en soms met kritische verhalen die lef tonen en taboes bespreekbaar maken. Die verhalen, klein of groot, gaan altijd over mensen. Met die verhalen bouwen we bruggen en brengen we mensen bij elkaar. Onze programma’s zijn herkenbaar aan kwaliteit, respect, betrokkenheid, authenticiteit en vernieuwing.

Solliciteren bij

Annemieke de With

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280