PROJECT MANAGER DIGITAL MARKETING

Solliciteer direct
Bij: MEDIARECRUITMENT Vanaf: september 2019 Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Gebruik je dagelijks apps? Ben je digital-native? Ben jij een professional die klanten begeleidt, adviseert en projecten realiseert? Dan ben jij de juiste CLIENT & PROJECT MANAGER DIGITAL MARKETING voor het gezellige team van onze opdrachtgever!

Het bedrijf waar jij aan de slag gaat:

Klanten helpen hun talent van vandaag en morgen te vinden, verleiden en te binden. Dat is wat het bedrijf doet. Ze maken (werkgevers)merken, communicatieconcepten, websites, campagnes en integreren digitale platforms en tools. Super dynamisch en geen dag is hetzelfde. De mentaliteit is er een van ‘aanpakken’ en gaan voor resultaat. Snel als het moet, innovatief als het kan. Maar altijd met kwaliteit en oog voor de eindgebruiker. Een fijne werklocatie, een gezellig team met korte lijnen.  Prima koffie, leuke uitjes en volop ruimte voor jouw ontwikkeling.

Wat ga je doen?

Als Project Manager: Ben je aanspreekpunt voor klanten op het gebied van digital marketing en digital talent acquisition; Adviseer en begeleid je klanten bij het gebruik van digital marketing tools; Analyseer je resultaten en stuurt bij waar nodig; Ben je verantwoordelijk voor het maken en bewaken van commerciële afspraken rond jouw klanten en projecten; Geef je sturing aan de realisatie van jouw projecten en producties; Ben je betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe concepten en diensten van ons bureau.

Wat bieden wij?

Ook belangrijk, we bieden:

 • Een uitstekend salaris afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • Een notebook (naar keuze Windows of Mac) en smartphone van de zaak;
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling;
 • Woon-werkreiskostenvergoeding;
 • Mogelijkheden voor opleiding en coaching 
 • Volop ruimte voor eigen intitiatief.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Als nieuwe collega heb je:

 • HBO/WO denkniveau 
 • een rijbewijs
 • ervaring in marketingcommunicatie of recruitment
 • soepele omgang  met app’s, content management systemen, e-mailmarketing en social media
 • gevoel voor communicatie en je  beheerst het Nederlands en Engels uitstekend
 • geen problemen met het overzicht houden in stressvolle omstandigheden

Wie zijn wij?

MEDIARECRUITMENT werft en selecteert professionals voor mediabedrijven en media-afdelingen.Met de jarenlange ervaring en het uitgebreide netwerk dat we opgebouwd hebben via MEDIASTAGES verbindt MEDIARECRUITMENT sinds kort ook de opdrachtgevers met de professionals in de mediasector.Met deze nieuwe dienstverlening zetten we onze jarenlange missie van talentontwikkeling voort. Van stages naar startersfuncties en zelfs naar carrièrekansen voor de ervaren werknemers.MEDIARECRUITMENT, TALENT THIS WAY

Solliciteren bij

Monique Amse

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Monique Amse,
+31 035 6466264