Programming & Traffic stagiair 'Disney Channels Benelux'

Solliciteer direct
Bij: The Walt Disney Company Benelux Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 500,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Programmeren kan je leren! Tijdens je opleiding leer je hoe een televisieprogramma gemaakt wordt. Maar wat gebeurd er met het programma zodra deze is afgeleverd bij de zender? Altijd al willen weten hoe de programmering van een televisiezender bepaald wordt? En hoe de programma's bij de mensen thuis te zien is? Dit is je kans! Bij de gezelligste afdeling binnen The Walt Disney Company zoeken wij een Programming & Traffic stagair.

Wat ga je doen?

Binnen het programming team wordt bepaald welk programma er wanneer uitgezonden wordt. Jij gaat dus meebepalen met wat de kijker gaat zien. Nadat de programmering bepaald is start de lokalisatie van de content, met andere woorden we gaan de programma's in het Nederlands & Vlaams inspreken. Dit doen we niet zelf maar we hebben wel contact met de studio om te zorgen dat alles op tijd klaar is voor uitzending. Dit laatste wordt gecoördineerd vanuit het traffic team, welke nauw samenwerkt met team programming. Jij bent de spin in het web die de planningen en het overzicht bewaakt.

Wat ga je nog meer leren?Samen met de programmer ga je werken aan de programmering van de content;We laten je zien hoe het nasynchronisatie process verloopt;Wanneer de content gepland is ga je deze inplannen in het content managementsysteem;Daarnaast ga je leren hoe je het overzicht bewaakt tussen het programming en het traffic team.

Wat bieden wij?

Het team van Disney Channels bestaat uit drie afdelingen; programming, traffic & operations en marketing. Niet alleen in Nederland maar ook in Belgie, Frankrijk en Engeland hebben wij collega's zitten waar we nauw mee samenwerken. Samen met het programming en traffic team ben je verantwoordelijk voor alle content dat te zien is op de Disney Channel kanalen in de Benelux.

Het gaat om een meewerkstage dus je zal echt onderdeel uitmaken van het team. Koffie halen we zelf ;)

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wat moet je al kunnen?

  • Zeer goede beheersing van de Nederlandse taal, goede beheersing van de Engelse taal. En mocht je een beetje Frans spreken dan is dat een pre, maar zeker geen vereiste
  • Je bent goed in puzzelen;Je weet hoe excel werkt
  • Grote dosis zelfstandigheid, maar ook een enorme teamplayer
  • Je bent enthousiast, werkt nauwkeurig en hebt een pro-actieve houding
  • Je bent stressbestendig, kan omgaan met deadlines
  • Je bent flexibel en wil graag nieuwe dingen leren.

Ben jij die gezellige regelneef met oog voor detail? En lijkt het je leuk om stage te lopen bij The Walt Disney Company? Stuur dan je motivatie en CV.

Wie zijn wij?

The Walt Disney Company (TWDC) is een van de grootste mediabedrijven ter wereld, de grootste wereldwijde exploitant van themaparken en een marktleidende producent en distributeur van films. TWDC hecht veel waarde aan kwaliteit, diversiteit, maatschappelijke verantwoordelijkheid en innovatie. TWDC Benelux is onderdeel van TWDC Europe, Middle-East en Africa (EMEA) dat actief is in 23 landen met meer dan 5500 werknemers. In Benelux zijn ruim 200 mensen werkzaam op twee verschillende locaties (Brussel en Amsterdam).

Solliciteren bij

Marlieke Dul

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280