Stagiair PR en Communicatie

Solliciteer direct
Bij: Triple P Entertainment Vanaf: januari 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 250,-bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Voor filmfreaks, serie-bingers of gamers komt vanaf januari/februari de perfecte stageplaats vrij. Welke communicatiestudent wil ervaring opdoen bij het leukste PR bureau van Nederland? Dan is dit je kans! Kijk snel naar onderstaande vacature.

Triple P Entertainment is gespecialiseerd in PR & publiciteit in de entertainmentbranche. Wij bieden een leerzame en afwisselende stageplaats waarin alle facetten van het communicatievak aan bod komen. Recente projecten zijn films als Jurassic World: Fallen Kingdom, Mamma Mia! Here We Go Again, The Girl in the Spider’s Web, evenementen en festivals zoals Glory Kickboxing, Imagine Film Festival, games als Shadow of the Tomb Raider, Final Fantasy, Kingdom Hearts, Asterix en Obelix en theatervoorstellingen zoals Thuislozen en de jubileumshow van Ernst & Bobbie.

Wat ga je doen?

Je ondersteunt de communicatie consultants bij hun dagelijkse werkzaamheden. Denk daarbij aan contact leggen met media, opzetten van redactionele artikelen, radio- en tv-items en prijsvragen, maar ook het ondersteunen bij (de organisatie van) events en bij opzetten van joint promotions voor onze klanten. Ook online communicatie (o.a. bijhouden van de website & onze social media kanalen) behoort tot je taken. Je doet mee aan brainstormsessies en bedenkt PR-stunts, die je mede organiseert. Je schrijft persberichten en promotionele teksten en mag op den duur ook je eigen projecten van A-Z oppakken en coördineren. Ook administratieve werkzaamheden (postverwerking, rapportages bijhouden en office management) behoren tot je taken. Het betreft een allround stage waarbij je volwaardig meewerkt. Er is geen ruimte voor een afstudeeronderzoek.

Wat bieden wij?

Nieuwsgierig naar onze projecten? Check onze social kanalen voor een impressie:

www.instagram.com/tripleppr/?hl=nl

https://www.facebook.com/TriplePentertainment

 

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wij zoeken iemand die zowel in teamverband als zelfstandig kan werken, proactief is, een hands-on mentaliteit heeft en bovendien veel wil leren. Je hebt affiniteit met film, theater en/of games en door het lezen van (online) magazines en/of door het kijken van programma’s als De Wereld Draait Door, RTL Late Night, RTL Boulevard en Shownieuws blijf je op de hoogte van de showbizz- & entertainmentwereld. Verder voldoe je aan de volgende eisen:

  • Opleiding HBO/WO op gebied van PR/communicatie/media
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een must
  • Minimaal vijf maanden beschikbaar
  • Goede communicatieve en redactionele vaardigheden
  • Zelfstandige, flexibele en pragmatische instelling
  • Ervaring met Microsoft Office-applicaties
  • Interesse in en kennis van online communicatie en social media

Toon je veel eigen initiatief, ben je creatief in het bedenken van promotionele acties, leergierig en werk je georganiseerd en gestructureerd? Ben je communicatief goed onderlegd, ben je gewend meerdere ballen in de lucht te houden en raak je niet snel gestrest van deadlines? Reageer dan snel!

Wie zijn wij?

Triple P Entertainment is een PR-bureau gespecialiseerd in PR & publiciteit in de entertainmentbranche. Wij werken voor toonaangevende nationale en internationale bedrijven als Universal Pictures, Paramount Pictures, Bigben Interactive, Square Enix, The Searchers, Imagine Film Festival, Glory Kickboxing en Comic Con. Onze opdrachtgevers zijn (film)festivals, uitgevers van dvd’s, bioscoopfilms, videogames, speelgoed en boeken, maar ook producenten van theatervoorstellingen, concerten en evenementen. 

Solliciteren bij

Pauline Verhoeven

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241