PR, Marketing, Communicatie & Evenementen stagiair op de afdeling public relations

Solliciteer direct
Bij: NOS Vanaf: februari 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

De NOS biedt, als grootste nieuwsorganisatie van Nederland, 24 uur per dag 7 dagen per week, onafhankelijke en betrouwbare verslaggeving op het gebied van nieuws, sport en (inter)nationale evenementen. Ter versterking van de afdeling Public Relations is de NOS op zoek naar een proactieve stagiair: een denker en een doener. Naar een duizendpoot die goed kan meedenken, maar die ook bereid is om aan te pakken.

Wat ga je doen?

Als stagiair op de afdeling Public Relations ondersteun je bij de organisatie en uitvoering van een aantal in- en externe NOS projecten. Een van je belangrijkste taken is meewerken aan het Documentaire- en Televisiefestival Input dat begin april plaatsvindt. Een ander groot project in je stageperiode zijn de uitzendingen rondom de Provinciale Statenverkiezingen.

Wat bieden wij?

Je gaat stage lopen in een klein team, dat een heel belangrijke rol vervult in de organisatie. Je kunt veel leren: wij doen een beroep op je creativiteit, je organisatie- en je communicatietalent en verwachten ook van je dat je de handen uit de mouwen steekt. 

Stagevergoeding: €300,- op basis van 36 uur per week.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Een ambitieuze, energieke en proactieve stagiair die
  • Minimaal een HBO opleiding volgt
  • Zelfstandig werkt, maar ook in teamverband kan werken
  • Goed is in organiseren
  • Ervaring heeft met het beheren en bijhouden van websites 
  • Communicatief vaardig is zowel in woord als geschrift
  • Stressbestendig en flexibel is
  • Representatief is
  • Affiniteit heeft met media

Wie zijn wij?

De NOS biedt, als grootste nieuwsorganisatie van Nederland, altijd en overal, onafhankelijke en betrouwbare verslaggeving op het gebied van nieuws, sport en (inter)nationale evenementen. Dat gebeurt realtime en multimediaal via www.nos.nl, radio, (internet connected) televisie, mobiele applicaties, sociale netwerken, narrowcasting, spelcomputers en andere apparaten met een internetverbinding.

Solliciteren bij

Floor Jaski

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241