PR & Marketing stagiair bij 'MediaLane Live en Theater'

Solliciteer direct
Bij: MediaLane B.V. Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

MediaLane Live & Theater bedenkt en realiseert concerten, musicals en grootse evenementen. Entertainment in de breedste zin van het woord, puur om het publiek de avond van hun leven te bezorgen. De commerciële afdeling zorgt hier voor de uitverkochte theaters en overvolle stadia, en voor de aanvulling op het team zoeken wij een communicatie talent.

De commerciële afdeling werkt voor MediaLane Live aan producties als André Hazes Live in Ahoy, Holland Zingt Hazes en The Christmas Show. Voor MediaLane Theater gaat het om onder andere Hello, Dolly!.

Wat ga je doen?

Je ondersteunt de commerciële afdeling met de PR en Marketing werkzaamheden voor titels die MediaLane produceert binnen de afdelingen Live en Theater. Met het team werk je aan het behalen van de gestelde targets en wanneer de kaarten verkocht zijn, het feest of de première gaat plaatsvinden, ben je daar natuurlijk bij!Werkzaamheden bestaan onder andere uit: 

 • Schrijven van PR teksten voor persberichten en de website;
 • Beheer van social media accounts van diverse producties en het creëren van content hiervoor;
 • Ondersteunen in het ontwikkelen en uitvoeren van marketingplannen;
 • Meehelpen bij de voorbereiding van de verschillende PR evenementen die gaan komen;
 • Begeleiden van artiesten en creatives tijdens PR evenementen.

Wat bieden wij?

 • Een eigen werkplek bij ons op kantoor, in het hartje van Amsterdam met elke dag de beste lunch die je kunt voorstellen; 
 • Heel hecht team van collega's om je heen;
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en veel uit je studie te halen; jouw leerproces staat centraal.

Herken jij jezelf in dit profiel?

 • Je volgt een relevante studie op HBO/WO niveau en fulltime beschikbaar voor 5 maanden; 
 • Wordt heel enthousiast van live evenementen en theater; 
 • Krijgt energie van teksten schrijven en content creatie en je bent niet bang voor cijfertjes;
 • Bent actief op social media;
 • Hebt ervaring met de programma’s Photoshop en Canva.

Wie zijn wij?

MediaLane, in 2014 opgericht door Iris van den Ende, is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een onafhankelijk bedrijf voor content-creatie. We ontwikkelen en produceren TV, LIVE, THEATER én ONLINE. MediaLane is onafhankelijk en werkt in opdracht van en in samenwerking met commerciële en publieke media broadcasters, theaters, venues, licentiehouders en merken. Kwaliteit en talent, zowel voor als achter de schermen, staan bij MediaLane centraal.TVAls onafhankelijke televisieproducent werkt MediaLane voor zowel de publieke als de commerciële omroepen en digitale broadcasters in Nederland. MediaLane is producent van o.a. Even tot hier, Ellie op Patrouille, Paul Pakt Uit!, TV Show, Kees & Co, het Musical Awards Gala en meer.LIVEMediaLane Live Entertainment creëert en produceert live entertainment producties als o.a. Holland Zingt Hazes, André Hazes - live in Ahoy, SpaceXperience - Into the Future Live met André Kuipers, The Christmas Show in opdracht van RTL Live Entertainment.THEATERDe nieuwste afdeling van MediaLane is THEATER. In 2020 gaat de eerste productie, HELLO, DOLLY!, in première en zal te zien zijn in diverse theaters in Nederland. Hierna zullen er snel meerdere producties gaan volgen.

Solliciteren bij

Marjolein SmienkSolliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280