Online marketing stagiair bij afd. Marketing Spot and Digital en Marketing Branded Content

Solliciteer direct
Bij: RTL Vanaf: januari 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

Volg jij alle trends en ontwikkelingen in de online wereld op de voet? Ben je commercieel ingesteld, analytisch sterk en heb je een passie voor cijfers en data? Dan bied RTL jou graag een stageplek!

Wat ga je doen?

Je ondersteunt de marketingafdeling bij het maken van presentaties, analyses en dashboards. Je denkt na over de juiste verkoopargumentatie en komt pro-actief met insights. We zijn op zoek naar een stagiair die met name ondersteuning kan bieden op het Online vlak. Je moet goed kunnen werken met Excel, nauwkeurig en analytisch zijn en het leuk vinden om met cijfers te werken.

Wat bieden wij?

De afdeling Marketing Spot & Digital bestaat uit een team van 6 enthousiaste collega’s. Er wordt hard gewerkt binnen een informele en gezellige werksfeer. De afdeling Marketing Spot & Digital is onderdeel van de overkoepelende afdeling Marketing & Business Intelligence.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je bent student HBO of WO
  • Je volgt een relevante opleiding, zoals bijvoorbeeld digitale/interactieve media, (online)  marketing, communicatie, media & informatie management
  • Je hebt een sterke affiniteit met Online (en TV)
  • Je hebt een proactieve en zelfstandige werkhouding
  • Je bent analytisch, nauwkeurig en hebt cijfermatig inzicht
  • Je kan goed overweg met Powerpoint en Excel
  • Je beheerst de Nederlandse taal
  • Je bent spontaan, werkt hard maar houdt ook van gezelligheid

Wie zijn wij?

Met het marktleiderschap op televisie, een toonaangevende nieuwsorganisatie en een toppositie in digitale media en op de entertainment markt, is RTL een van de meest vooraanstaande allround media- en entertainmentbedrijven van ons land. Het bedrijf heeft met zijn acht tv-zenders RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, RTL Z, RTL Lounge, RTL Crime en RTL Telekids het marktleiderschap op de Nederlandse televisiemarkt stevig in handen.  Naast onze online video content op RTL XL is RTL in 2014 gestart met MCN. Met creators als StukTV, Anna Nooshin en OnneDi en vier eigen online platforms is RTL inmiddels het grootste online videonetwerk van Nederland.  Met RTL Live Entertainment is RTL actief op de entertainmentmarkt en bouwt het onder andere aan de doorvertaling van televisiemerken naar live entertainment. Al deze activiteiten samen zorgen ervoor dat RTL miljoenen consumenten kan informeren en amuseren, overal en altijd.

Solliciteren bij

Ingrid van der Werf (Teammanager marketing)

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241