Online marketing stagiair

Solliciteer direct
Bij: Indocs Vanaf: november 2019 Duur: In overleg Voor: 32 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk English speaking

Dat de digitale wereld snel verandert weten we allemaal. Hoe je hierop anticipeert bepaalt het succes van je organisatie. Dagelijks doorgronden wij de digitale behoeftes van onze opdrachtgevers en blinken wij uit in innovatieve oplossingen voor bedrijfsprocessen.

Concreet ontwikkelen wij desktop en mobile applicaties voor organisaties vanaf 500 medewerkers. Dit zijn applicaties in een modern jasje die ervoor zorgen dat mensen hun werk sneller en eenvoudiger kunnen uitvoeren. We gebruiken hiervoor als basis high-end softwareplatformen om sneller tot resultaat te komen voor onze opdrachtgevers.

Wat ga je doen?

Op dit moment hebben wij een 0.1 versie ontwikkeld van een mobile app builder voor de zakelijke markt die wij dit jaar willen uitrollen. Alle online marketing, in de breedste zin, voor deze builder moeten we creëren. Daarnaast gaan wij ons productscala verbreden en ook hiervoor moeten we alle marketing in stelling brengen. Je gaat ons helpen met onder andere:

  • Online content creëren
  • Online beeldmateriaal creëren
  • Search Engine Optimization (SEO)
  • Campagnes uitvoeren op LinkedIn
  • App store content creëren
  • App store pagina online promoten
  • Zorgen dat we online beter gevonden en gelezen worden
  • Analyseren en rapporteren van online resultaten
  • Aanpassen en verbeteren van online marketing

Wat bieden wij?

Een gave stageplek in een van de mooiste kantoren in Utrecht. Je wordt onderdeel van een team dat bestaat uit nuchtere jonge mensen en tevens hoogopgeleide developers met een passie voor digitale innovatie. Er valt dus veel te leren. We doen niet aan hiërarchie en daardoor is er een losse en ontspannen sfeer waar iedereen zich thuis voelt. Lunch en vrijdagmiddagborrels zijn uiteraard voor onze rekening.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Het belangrijkste is dat je plezier beleeft aan het schrijven van pakkende content. Hiervoor beheers je de Nederlandse en de Engelse taal. Je volgt je een HBO of Universitaire studie. Basiskennis van SEO en WordPress is een must. Je bent digitaal-creatief, goed in staat om zelfstandig te werken en je loopt niet weg voor een borrel op vrijdagmiddag.

Wie zijn wij?

Indocs is een softwarebedrijf uit Utrecht dat zich bezighoudt met het maken van mooie desktopapplicaties en mobile-apps voor de zakelijke markt. Met een team van 15 slimmeriken zorgen wij ervoor dat mensen sneller, eenvoudiger en op een leukere manier hun werk kunnen uitvoeren. Marlink, Damen, Ballast Nedam, Stichting Matchis, Prins Bernhard Cultuurfonds, ProRail en de Universiteit Utrecht zijn een kleine greep uit de lijst van gerenommeerde namen waar wij voor werken. Kom jij ons helpen online uit te blinken?

Contactpersoon vacature

Jeroen Geijtenbeek

Solliciteren bij

Jeroen Geijtenbeek. Spreekt deze stage je aan? Reageer dan snel!

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280