Online Marketing & Communicatie

Solliciteer direct
Bij: NTR Vanaf: september 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 275,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Word onze nieuwe stagiair Marketing & Communicatie!

Wil je meewerken aan de social posts van onze nieuwe NTR-programma’s? Vind jij het leuk om advertenties te creëren op onze NTR online-en social kanalen én hou jij onze NTR-nieuwsbrief het liefst helemaal up-to-date? 

Ben je creatief, zit je vol energie en ben je ondernemend? Dan is dit jouw stageplek!

Wat ga je doen?

Schrijven, maken, bedenken en ondersteunen vormen je grootste taken. Alles dus. Je helpt onder andere mee op beurzen en evenementen en ondersteunt team social met het maken en regelen van content. Daarnaast ondersteun je met de on- en offline promotie van de NTR tijdens opnamen of evenementen. 

Ook help je mee op het gebied van interne communicatie: je schrijft zowel interne mededelingen als voor het intranet. Voor de homepage schrijf je nieuwsberichten en ondersteun je met de beeldredactie. De nieuwsbrief maakt ook onderdeel uit van je brede takenpakket.

Wat bieden wij?

Door bij de NTR stage te lopen leer je omgaan met interne en externe stakeholders en bouw je met een leuk en ondernemend team aan de NTR. Je werkt aan een goede en een gestructureerde werksfeer, schrijft en denkt mee aan publicaties en leert hoe je het best kunt samenwerken.

Alle mogelijkheden zijn aanwezig om dieper op je interesse in te gaan: alle componenten van het vak komen voorbij. Denk bijvoorbeeld aan content creatie, persbenadering en interne communicatie. Uiteraard mis je naast het harde werken geen enkel feestje en ondersteun je soms bij opnamen.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Wij zoeken een enthousiaste stagiair op minimaal HBO-niveau
  • Je kunt aantoonbaar goed, vlot en in correct Nederlands schrijven
  • Je barst van de creativiteit en energie
  • Kennis van online media is een must
  • Je hebt basiskennis van Adobe- en Microsoftprogramma’s
  • Je kan zowel alleen als in een team samenwerken
  • Coosto is niet onbekend voor jou
  • Verder denk je proactief mee over crossmediale projecten.

Wie zijn wij?

De NTR maakt speciale programma's voor alle doelgroepen. Van Het Klokhuis tot College Tour, van Het Uur van de Wolf tot Nieuwsuur. De NTR is een publieke omroep met wettelijke taken. Deze taken liggen op het gebied van informatie, educatie, cultuur, jeugd en diversiteit. We willen inspirerende programma’s maken, die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en het kritisch vermogen van mensen. We kiezen daarbij voor een divers aanbod met oog voor specifieke thema’s en doelgroepen, die anders onderbelicht blijven. Dat maakt de NTR ‘speciaal voor iedereen’.

Solliciteren bij

Kim Becker.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271