Offline en Online communicatie stage bij de spil in de mediasector

Solliciteer direct
Bij: Mediastages Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Jij bent het hart van onze doelgroep: alle studenten van Nederland. Jij weet hoe je aangesproken wilt worden, wat je wilt weten en vooral wat niet. Daarom hebben we jouw hulp nodig bij het maken van content. 


Wat ga je doen?

Op marketing en communicatie gebied mag je dat doen waar jij van kunt leren. Is dat Social Media beheren, blogs schrijven, vlogs maken of een content plan ontwikkelen en vormgeven? Dat kan bij ons. Ook zal je in deze stage bezig zijn met de promotie van en communicatie rondom de Dag van de Mediastages die op woensdag 15 april 2020 plaats gaat vinden. We doen veel met elkaar dus waar nodig kan en mag je je ook bezighouden met allerlei taken die opgepakt moeten worden. Organisatorisch, administratief, sales, dat wat voorbij komt én waar jij van wilt leren.


Wat bieden wij?

Een stage waarin je de ruimte krijgt om je te ontwikkelen. We werken graag met studenten samen omdat je in het midden van onze doelgroep staat. Dus; je mening wordt gevraagd én gewaardeerd bij ons.


Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je schrijft makkelijk en bent kritisch
  • Je bent pragmatisch én een doener
  • Je bent creatief en zelfstandig
  • Je houdt van hard werken én veel gezelligheid


Wie zijn wij?

It’s all in the name! Wij zijn al jaren hét bureau voor alle stages in de media.In de jaren 80 ontstaan als stichting van het NOB waar alle stages voor de publieke omroepen ingevuld en verloond werden. Vanaf 2009 zetten we ons als zelfstandig bedrijf met hart en ziel in om jong talent te helpen vanuit ons motto: Talent this way!!Maar wat is dé media? Denk hierbij onder andere aan de publieke en commerciële omroepen, productiehuizen, facilitaire bedrijven, evenementen bureaus, muziekindustrie, marketingbureaus, uitgeverijen, online media bedrijven maar ook bijvoorbeeld aan alle corporate marketing en communicatie afdelingen.We adviseren, trainen, zoeken, vinden en screenen jong talent én verzorgen daarnaast de administratieve en financiële afwikkeling voor stages in de media.Ons doel is om jong talent te koppelen aan de juiste mediaorganisaties. Om dat voor elkaar te krijgen helpen we iedereen bij het vinden van een passende stageplaats. Aan de andere kant adviseren we zoveel mogelijk mediabedrijven en –afdelingen over hoe ze jong talent kunnen aantrekken en helpen bij hun ontwikkeling.


Solliciteren bij

Monique AmseSolliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280