Marketing/Sales stagiair bij een Managementkantoor voor bekende artiesten

Solliciteer direct
Bij: Entertainment-NL Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 250, bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Wil jij onderdeel zijn van het managementteam van Gerard Joling, Samantha Steenwijk, Danny de Munk en Yves Berendse? Dan is dit de stage voor jou!

Wij zijn vanaf februari 2020 op zoek naar een online marketing stagiair, die ons team komt versterken op het gebied van marketing en sales.

Wat ga je doen?

Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het commerciële traject (het boekingsproces) binnen Entertainment-NL. Je bent in staat om het gehele boekingsproces te doorlopen. Taken binnen dit proces zijn: het aannemen van de telefoon, agendabeheer, het plaatsen van een optie, het versturen van een optiebevestiging en indien een optie definitief wordt een boekingsovereenkomst en factuur versturen (uiteraard controleert je stagebegeleider alle documentatie voordat je deze verstuurt naar opdrachtgevers en/of de artiest). Met het team zoek je naar mogelijkheden om actief te boeken, nieuwe opdrachtgevers binnen te halen en houd je contact met bestaande opdrachtgevers (klantbinding staat hierbij centraal).

Entertainment-NL beheert een aantal exclusieve merken, waarbij (online) marketing een belangrijke rol speelt. Samen met het team beheer je de social media kanalen van Entertainment-NL, Gerard Joling, Danny De Munk, Samantha Steenwijk en Yves Berendse. Wekelijks wordt er een basisplanning gemaakt voor de bovengenoemde social media kanalen en worden berichten ingepland. Verder houd je de trends op het gebied van social media nauwlettend in de gaten en je vertaalt deze naar online kansen. Zo zorg je er bijvoorbeeld voor dat er vlogs worden gemaakt door Gerard Joling en indien nodig help je hem met het bedenken van een passend script dat aanslaat bij de doelgroep. Wekelijks spot je alle beelden en maak je samen met het team een verhaallijn. Daarnaast houd je de websites van Entertainment-NL en Gerard Joling actueel door het schrijven van nieuwsartikelen en het versturen van nieuwsbrieven.

Wat bieden wij?

  • Een kijk in de wereld van de carrières van een aantal van Nederlands bekendste artiesten;
  • Een stagevergoeding aansluitend bij je opleidingsniveau;
  • De ruimte en kennis om jezelf te ontwikkelen in een ambitieus team met veel ervaring.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wij zoeken iemand die:
  • Affiniteit heeft met de media- en entertainmentbranche;
  • Een proactieve houding heeft;
  • Stressbestendig is;
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;
  • Woonachtig is in de omgeving van Amsterdam;
  • Basiskennis heeft op het gebied van social media, Photoshop en Final Cut Pro.

Wie zijn wij?

Entertainment-NL is een jong en ambitieus boekings- en managementkantoor dat merken als Gerard Joling, Danny De Munk, Samantha Steenwijk en Yves Berendse vertegenwoordigt. Het team van Entertainment-NL bestaat uit vier jonge professionals die bovengenoemde merken bewaken en verder ontwikkelen.

Solliciteren bij

Glenn Vervoort. Vind je jezelf geschikt? We zijn benieuwd naar je motivatie!

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280