Marketing stagiair bij 'Medialane Live & Theater'

Solliciteer direct
Bij: MediaLane Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

MediaLane Live & Theater bedenkt en realiseert concerten, musicals, en grootse evenementen. Entertainment in de breedste zin van het woord, puur om het publiek de avond van hun leven te bezorgen.

De afdeling marketing en commercie zorgt hier voor de uitverkochte theaters en overvolle stadia, en voor de aanvulling op het team zoeken wij een marketing topper!

Wat ga je doen?

Samen met je collega's werk je aan de gestelde commerciële targets, help je bij het opzetten van marketingcampagnes voor onze titels zoals onder andere Andre Hazes live in Ahoy, The Christmas Show en Hello, Dolly!.

Bedenk je welke media we hier het beste voor kunnen inzetten en voer je dat uit.

En wanneer de kaarten verkocht zijn, het feest of de première gaat plaatsvinden ben je daar zeker bij om het te vieren!

Wat bieden wij?

  • Een stage waar we het belangrijk vinden dat je goede begeleiding krijgt en jezelf als professional kunt ontwikkelen
  • Werkplek op ons kantoor in het hartje van Amsterdam
  • Elke dag de lekkerste, volledig verzorgde lunch

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Ben jij niet bang voor cijfers, zie je overal kansen en ben je veel online te vinden
  • Volg je een marketing gerelateerde opleiding op HBO/WO niveau
  • Ben je fulltime (40 uur) beschikbaar voor een periode van minimaal 5 maanden

Wie zijn wij?

MediaLane, in 2014 opgericht door Iris van den Ende, is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een onafhankelijk bedrijf voor content-creatie. We ontwikkelen en produceren TV, LIVE, THEATER én ONLINE. MediaLane is onafhankelijk en werkt in opdracht van en in samenwerking met commerciële en publieke media broadcasters, theaters, venues, licentiehouders en merken. Kwaliteit en talent, zowel voor als achter de schermen, staan bij MediaLane centraal. TV Als onafhankelijke televisieproducent werkt MediaLane voor zowel de publieke als de commerciële omroepen en digitale broadcasters in Nederland. MediaLane is producent van o.a. Even tot hier, Ellie op Patrouille, Paul Pakt Uit!, TV Show, Kees & Co, het Musical Awards Gala en meer. LIVE MediaLane Live Entertainment creëert en produceert live entertainment producties als o.a. Holland Zingt Hazes, André Hazes - live in Ahoy, SpaceXperience - Into the Future Live met André Kuipers, The Christmas Show in opdracht van RTL Live Entertainment. THEATER De nieuwste afdeling van MediaLane is THEATER. In 2020 gaat de eerste productie, HELLO, DOLLY!, in première en zal te zien zijn in diverse theaters in Nederland. Hierna zullen er snel meerdere producties gaan volgen.

Solliciteren bij

Marjolein Smienk

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280