Marketing stagiair bij het Nederlands lifestyle magazine!

Solliciteer direct
Bij: JAN Magazine Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 350,- bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Ben jij energiek, initiatiefrijk en daadkrachtig van karakter? Wil jij ontdekken hoe de marketing werkt bij een Nederlands lifestyle magazine én de leukste redactie van 't land? Kom dan stage lopen bij het marketing team van JAN in Amsterdam.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks ondersteunen van de marketingafdeling. Deze afdeling bestaat uit een Brand Manager, een Brand Executive en een marketing stagiair. Hierbij lever je o.a. een bijdrage aan het optimaliseren van de zichtbaarheid van het merk, joint promotions en commerciële samenwerkingen (inclusief het projectmanagement ervan), het opzetten (en uitvoeren) van events en doelgroeponderzoeken.

Wat bieden wij?

JAN biedt jou een prachtige stageplek in Amsterdam, een marktconforme stagevergoeding en een samenwerking met een gepassioneerd, hecht team met alle leuke benefits van dien.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel redactioneel als commercieel
  • Je hebt een dienstverlenende, klantgerichte instelling
  • Je bent accuraat, flexibel, georganiseerd en stressbestendig
  • Hands on-mentaliteit; je weet van aanpakken en bent goed in multitasken.
  • Bovendien functioneer je zowel zelfstandig als in teamverband goed
  • Beschikbaar van 1 september 2019 tot 1 februari 2020 

Wie zijn wij?

JAN is dé no-nonsense glossy voor hoogopgeleide 30+ vrouwen die alles uit het leven willen halen. Een magazine waarin de doelgroep vrouw centraal staat. Human interest wordt afgewisseld met mode, shopping en beauty. De pijlers worden met eerste klas fotografie op een stijlvolle en vrolijke manier gepresenteerd. Naast het magazine produceert de JAN-redactie diverse specials, zoals de JAN Living en de VakantieJAN, de website jan-magazine.nl.

Solliciteren bij

Nicky de Man. Wil jij onze nieuwe marketing stagiair worden? Mail dan vóór 30 mei je cv en motiviatiebrief o.v.v. JAN Marketingstage.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280