Marketing stagiair bij een eigentijds mediabedrijf

Solliciteer direct
Bij: EO Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Krijg jij energie van marketingacties, evenementen en media? Ben jij daarnaast commercieel, flexibel, nauwkeurig én op zoek naar een meewerkstage vanaf februari? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Wat je bij ons gaat doen;

Je gaat meedraaien in verschillende projecten, werkt mee tijdens evenementen en pakt taken op rondom promotie van bladen en meer. Je denkt mee hoe we de doelgroepen zo goed mogelijk kunnen bereiken en werkt onder leiding van onze adviseurs plannen uit. Ook bedenk je wervende en behoudende acties en draag je bij aan het optimaliseren van de klantenbeleving.

Natalie (stagiair najaar 2019)Tijdens mijn stage ben ik op zowel professioneel vlak als persoonlijk vlak erg gegroeid. Dit komt omdat geen een dag hetzelfde was en je snel leert schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Verder ben je als stagiaire echt onderdeel van het team!

Wat bieden wij?

Als Ledenmarketing zijn we verantwoordelijk voor het aangaan en behouden van duurzame en waardevolle klantrelaties. Je komt te werken in een jong en dynamisch team van 17 enthousiaste medewerkers waar de gemiddelde leeftijd rond de 30 is.

Je zal een belangrijk onderdeel vormen van het team!

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je bent een hbo-student Communicatie, Marketing/Sales, Commerciële Economie of iets vergelijkbaars 
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je beschikt over een commercieel inzicht
  • Je kan goed plannen, organiseren en bent nauwkeurig
  • Je bent een teamplayer
  • Je bent flexibel en kan snel schakelen als de situatie daarnaar vraagt
  • Je bent in staat om in weekenden mee te draaien op evenementen mocht dat nodig zijn 
  • Je hebt affiniteit met het Christelijk geloof.

Wie zijn wij?

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals.De missie van de EO is om het goede nieuws van Jezus Christus door te geven aan de samenleving. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

Solliciteren bij

Yorick van Asperen

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280