Marketing en Retail Duizendpoot

Solliciteer direct
Bij: Copyright Promotions Licensing Group Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage en eventueel reiskostenvergoeding Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Wil jij stage lopen bij grootste Europese licentie agent en meewerken aan de successen van Paw Patrol, Assassin’s Creed, FELIX the Cat en SpongeBob, grijp nu je kans en kom ons team versterken en leer alles over marketing, retail en events. 

Wat ga je doen?

De retail & marketing (R&M) stagiair wordt een kans geboden om volledig mee te werken op de retail & marketing afdeling. Zij/hij rapporteert aan de R&M brand manager. De werkzaamheden richten zich op het ondersteunen, coordineren en uitvoeren van marketing & retall activiteiten rondom de ontwikkeling van consumenten producten binnen Benelux, Nordics en Central Eastern Europe.

TAAKOMSCHRIJVING

  • Ondersteunen van de R&M Brand Manager
  • Communicatie met licentienemers en -gevers
  • Het maken van powerpoint presentaties voor retail activaties, product catalogues en sales pitches
  • Het verzamelen van merkinformatie, uit de lokale/internationale markt en van licentiegevers en – nemers
  • Het bijhouden van factfiles
  • Het plannen en uitvoeren van evenementen/beurzen
  • Contacten met licentienemers, licentiegevers, retailers en pers
  • Ondersteuning in het artworkproces van producten
  • Coördineren, schrijven en uitsturen van B-to-B nieuwsbrieven
  • Stageopdracht (in overleg)

Wat bieden wij?

Wij bieden een zeer afwisselende stageplek in een gezellig klein team. Je krijgt de mogelijkheid om te werken aan de meest bekende film- en televisiemerken ter wereld (van Felix the Cat tot SpongeBob en van Oddbods tot Teletubbies. Ons kantoor is gelegen in een Amstelveen en uitstekend bereikbaar met het OV. 

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige, pro-actieve, communicatieve en punctuele duizendpoot. Die ook nog creatief is. Verder is het belangrijk dat je affiniteit hebt met de doelgroep 0-12 jaar. Goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift is een pre. Je moet beschikken over een no-nonsense mentaliteit en gevoel voor humor hebben.

Verder zou het fijn zijn als je ook nog kunt werken met MS Office en bij voorkeur ook Photoshop/Illustrator.

Wie zijn wij?

CPLG Northern Europe is onderdeel van de Copyright Promotions Licensing Group (CPLG), met kantoren door heel Europa. Wij zijn licentieagent voor een aantal grote bedrijven in de entertainmentsector, zoals Nickelodeon (bekend van o.a. PAW Patrol, SpongeBob, Turtles en Dora), Sesame Workshop (bekend van Sesamstraat), Ubisoft (bekend van Just Dance en Rabbids), Spinmaster (Hatchimals), DHX (Teletubbies) en nog véél meer. CPLG is voornamelijk actief op het terrein van charactermerchandising; het op licentiebasis gebruik maken van de populariteit van bepaalde characters, filmpersonages of merken.   AANTAL PERSONEN: 13 (Kantoor Amstelveen centrum), 3 (Nordics) en 3 (CEE)

Solliciteren bij

Wendy van der Lingen

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241