Marketing en communicatie stagiair bij 'Theater Agency' (Delft)

Solliciteer direct
Bij: AT Next Vanaf: september 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: Bruto stagevergoeding op basis van fulltime: € 350,- Afstudeeropdracht: Mogelijk

AT Next Theater Agency zoekt een gemotiveerde Marketing en Communicatie stagiair.

AT Next is een theaterimpresariaat dat de belangen behartigt van meerdere producenten en artiesten zoals Van Hoorne Entertainment, de Edwin Evers Band, Rick Engelkes Producties, VanVelzen, Niels Geusebroek en Danny Vera. Daarmee behoort AT Next tot een van de belangrijke spelers in de theaterbranche.

Wat ga je doen?

Wij bieden een leerzame en uitdagende stageplek binnen een jong en energiek team. Waarbij je het reilen en zeilen van een theaterimpresariaat tot in de puntjes leert kennen. Je ondersteunt hierbij de afdeling marketing & communicatie en komt direct in contact met producenten en theaters. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het schrijven van persberichten en nieuwsbrieven, het aanleveren van content voor online media-kanalen, het opzetten van promotionele-acties en het bestellen en distribueren van publiciteitsmateriaal. 

Wat bieden wij?

Je werkt in een sfeervolle en levendige werkomgeving, waar je het reilen en zeilen van een boekingskantoor tot in de puntjes leert kennen. Je krijgt een stagevergoeding en als secundaire voorwaarde kun je gratis naar optredens van de artiesten die exclusief onder AT Next vallen.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je bent een derdejaars student, volgt een aansluitende HBO opleiding zoals Communicatie, Media & Entertainment Management of Cultuurwetenschappen;
  • Je bent minimaal 5 maanden beschikbaar;
  • Je kan zelfstandig werkzaamheden uitvoeren en neemt zelf initiatief;
  • Je hebt affiniteit met de theaterbranche;
  • Je hebt ervaring met Social Media en bent daarbij een schrijftalent;
  • Je spat van de creativiteit en bent niet bang deze te tonen;
  • Ervaring met Photoshop en/of InDesign is een pre;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent communicatief vaardig en representatief.

Wie zijn wij?

AT Next is een theaterimpresariaat dat de belangen behartigt van meerdere producenten en artiesten. Het aanbod bestaat onder andere uit grote bekende musicals, populaire popartiesten en familievoorstellingen. Vaste producenten zijn Van Hoorne Entertainment, de Edwin Evers Band, Rick Engelkes Producties, VanVelzen, Niels Geusebroek en Danny Vera. Daarmee behoort AT Next tot een van de belangrijke spelers in de theaterbranche.

Solliciteren bij

Lizzy Schuerman. Een motivatiebrief met CV kan per e-mail verzonden worden. Voor meer informatie kan je ook bellen naar 010 – 59 37 480.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271