Marketing en communicatie stagiair bij het grootste entertainmentblad van Nederland (per direct)

Solliciteer direct
Bij: Veronica Uitgeverij Vanaf: december 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 350,- (HBO/Universitair niveau), € 300,- (MBO) bruto per maand bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

VERONICA MAGAZINE ZOEKT MARKETINGCOMMUNICATIE-STAGIAIR

Ben jij een echte filmkenner en zoek je een leuke stageplek? Veronica Magazine is zsm op zoek naar een nieuwe marketingcommunicatie-stagiair voor zes maanden. Je ontfermt je over onze socialmediakanalen, assisteert en coördineert werfcampagnes en joint promotions en bent nauw betrokken bij het marketingteam.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kandidaat met sterke communicatieve vaardigheden die affiniteit heeft met tv, films en entertainment. Je bent proactief, ondernemend, hebt online kennis doet een hbo- of wo-opleiding in marketingcommunicatie. Pas jij bij Veronica Magazine? Solliciteer dan snel!

Wat ga je doen?

Je coördineert en assisteert bij werfcampagnes voor het werven van nieuwe abonnees, zet zelfstandig online winacties op en onderzoekt nieuwe trends en ontwikkelingen in de markt.

Wat bieden wij?

  • Uitdagende stage bij het leukste entertainmentmagazine van Nederland
  • Een plek waar je veel kunt leren, waar veel ruimte is voor eigen initiatief en waar je veel verantwoordelijkheid hebt
  • Prachtige referentie in ons brede netwerk van topwerkgevers


Over Veronica Magazine

Veronica Magazine is gewoon het leukste entertainmentmagazine van Nederland. Het team bestaat uit enthousiaste en hardwerkende collega’s die altijd streven naar een goed resultaat. Veronica Magazine heeft een oplage van bijna 250.000 exemplaren per editie en ligt wekelijks in de winkel. 

Herken jij jezelf in dit profiel?

Als stagiair bij Veronica Magazine krijg je veel verantwoordelijkheid. Je springt gelijk het diepe in! En dat vind jij heerlijk, want je bent net zo ambitieus en energiek als de rest van het team. Je bent een harde werker en doet alles voor het neerzetten van een goed resultaat.

Wat vragen wij?

  • Hbo- of wo-opleiding in marketing- en communicatie
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Aantoonbare socialmedia-skills
  • Proactieve en zelfstandige instelling
  • Goede werkmentaliteit

Wie zijn wij?

Veronica Uitgeverij B.V., gevestigd te Hoofddorp, is een ambitieuze organisatie: creatief, commercieel en resultaatgericht. Een organisatie die altijd op zoek is naar vernieuwing en verbetering. Veronica Uitgeverij geeft Veronica Magazine, het grootste entertainmentblad van Nederland, uit en Totaal TV, de tweewekelijkse tv-gids met de meeste zenders. Daarnaast maken we de app Superguide. Veronica Uitgeverij is een succesvol onderdeel van Sanoma.

Solliciteren bij

Wineke Weteringe/Nick Thole. Ben je geïnteresseerd in deze stage? Stuur een korte motivatie.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241