Marketing communicatie en content creatie (zomerstage)

Solliciteer direct
Bij: Mediastages Vanaf: juli 2019 Duur: In overleg Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Word jij deze zomer onze nieuwe (online) content held(in)?

Als platform voor jong talent en stages in de media zijn we altijd op zoek naar nieuwe creatieve manieren om studenten aan een passende stage te helpen. We hebben dagelijks contact met studenten, heel veel verschillende mediabedrijven en opleidingen door heel Nederland. Wij zoeken een creatieve student die samen met ons de wereld wil veroveren en aan de buitenwereld wil laten zien wat we allemaal doen. De stagiair, de stage zoekende student, de producer van een realityprogramma en de stagebegeleiders van nieuwsorganisaties. Allemaal mensen met wie jij te maken hebt op de leukste stageplek van Hilversum.

Heb jij een vlotte pen, kennis van social media, een oog voor beeld en maak je graag foto's en filmpjes? Reageer dan direct! Dan zijn we op zoek naar jou! Tijdens je stage maak je interessante en leuke content voor onze (social media) kanalen, ondersteun je ons bij voorlichtingen en evenementen en denk je mee over nieuwe manieren om onze doelgroepen te bereiken.

Wat ga je doen?

Tijdens je stage mag je...

 • Content produceren door korte verhalen te schrijven en filmpjes te maken die je medestudenten aanspreekt
 • Berichten op social media plaatsen en interactie met studenten en mediabedrijven
 • (Nieuws)artikelen schrijven en/of filmen voor onze nieuwe website
 • Leuke online acties/campagne bedenken voor studenten
 • Op pad om verslag te doen van interessante mediabedrijven en stages
 • Voorlichtingsactiviteiten, evenementen en projecten bedenken en ondersteunen

Wat bieden wij?

Bij ons kom je stagelopen in een dynamisch bedrijf waar geen dag hetzelfde is. Je kan bij ons leren hoe het is om in een team van alleen maar vrouwen te werken (en das best heel leuk hoor!). Je krijgt veel ruimte en wij zijn super nieuwsgierig naar jouw ideeën.

Herken jij jezelf in dit profiel?

 • Je beschikt over een vlotte pen en hebt affiniteit met online media
 • Je hebt oog voor beeld, zowel foto als filmpjes (fotograferen, photoshoppen en/of filmen en monteren)
 • Je bent nieuwsgierig en kan dat vertalen naar blogs en vlogs
 • Je weet van aanpakken en kan goed zelfstandig werken
 • Je bent enthousiast, leergierig en creatief
 • Je hebt ervaring met Facebook, Instagram en YouTube
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
 • Je hebt super veel zin om bij ons aan de slag te gaan!

Wie zijn wij?

It’s all in the name! Wij zijn al jaren hét bureau voor alle stages in de media.

In de jaren 80 ontstaan als stichting van het NOB waar alle stages voor de publieke omroepen ingevuld en verloond werden. Vanaf 2009 zetten we ons als zelfstandig bedrijf met hart en ziel in om jong talent te helpen vanuit ons motto: Talent this way!!

Maar wat is dé media? Denk hierbij onder andere aan de publieke en commerciële omroepen, productiehuizen, facilitaire bedrijven, evenementen bureaus, muziekindustrie, marketingbureaus, uitgeverijen, online media bedrijven maar ook bijvoorbeeld aan alle corporate marketing en communicatie afdelingen.

We adviseren, trainen, zoeken, vinden en screenen jong talent én verzorgen daarnaast de administratieve en financiële afwikkeling voor stages in de media.

Ons doel is om jong talent te koppelen aan de juiste mediaorganisaties. Om dat voor elkaar te krijgen helpen we iedereen bij het vinden van een passende stageplaats. Aan de andere kant adviseren we zoveel mogelijk mediabedrijven en –afdelingen over hoe ze jong talent kunnen aantrekken en helpen bij hun ontwikkeling.

Solliciteren bij

Monique Amse.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241