Marketing & Publiciteit stagiair bij één van de grootste onafhankelijke filmdistributeurs

Solliciteer direct
Bij: WW Entertainment Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 250,- netto per maand Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Begint het feestje pas als jij binnenkomt? Komen je vrienden altijd naar jou toe voor advies? Weet jij altijd als eerst welke filmpjes op dat moment viral zijn? Wil jij meewerken aan (inter)nationale filmsuccessen? Ben je altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en houd je ervan om uit je comfortzone te stappen? Dan zoeken we jou…
 
…binnen de Filmafdeling werken we met een groep jonge enthousiastelingen, met een passie voor film en voor het vak. En daar zou jij zomaar tussen kunnen passen!

Wat ga je doen?

Tijdens deze stageperiode ga je aan de slag met een mix van verschillende filmgenres.

Er komen twee grote Nederlandse producties aan in december en er staan verschillende mooie internationale titels op de planning. Een veelzijdige periode waarin veel creatieve concepten kunnen worden bedacht en uitgewerkt.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je volgt een HBO-opleiding
  • Je bent veel handiger met social media dan je vrienden en vindt het leuk om hiermee te experimenteren
  • Jouw guilty pleasure is het kijken van vlogs en je bent op de hoogte van wat er gebeurt in influencersland
  • Je krijgt de kriebels van dt-fouten
  • Je hebt creatieve ideeën die ook nog eens kunnen worden uitgevoerd én je vindt het leuk om dat te doen
  • Je bent niet op je mondje gevallen en bent erg leergierig
  • Je hoeft niet je benen in je nek te kunnen leggen, maar bent wel flexibel; ’s avonds of in het weekend op een galapremière werken vind je juist mega tof
  • Je hebt altijd een glimlach op je gezicht. Tenzij de zon buiten schijnt, want dan gaat er niemand naar de bioscoop..
  • Je vindt het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en maakt er een uitdaging van je netwerk te vergroten, ook als dat met bekende Nederlanders is.
  • Ervaring met Photoshop/InDesign is een grote pré!


Wie zijn wij?

Filmdistributeur WW Entertainment (voorheen Entertainment One Benelux) is één van de grootste onafhankelijke filmdistributeurs van Nederland. Haar slate bestaat uit commerciële en kwaliteitsfilms voor alle distributiekanalen, zowel Nederlands als internationaal product. In deze snel groeiende markt is WW Entertainment een solide bedrijf met een team van ervaren professionals met verstand van de markt.

Eerder uitgebrachte titels van WWE zijn onder andere I Feel Pretty, Whitney, Doris, Superjuffie, Verliefd Op Cuba, Green Book, Vice en Hotel Mumbai. Titels waar we het komende jaar aan werken zijn onder andere Booksmart, Scary Stories To Tell In The Dark, Mees Kees 5 en Huisvrouwen Bestaan Niet 2.

Solliciteren bij

Dominique Leppink. Enthousiast geraakt? Mooi! Stuur je cv en sollicitatie zsm.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280