Marketing & PR stagiair bij het grootste landelijke pers- en publiciteitsbureau!

Solliciteer direct
Bij: Royal Promotions B.V. Vanaf: januari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: In overleg Afstudeeropdracht: Mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Als Marketing & PR stagiair ondersteun je de projectmanager bij zijn/haar dagelijkse werkzaamheden op het gebied van communicatie en PR.

Wat ga je doen?

Je dagelijkse werkzaamheden;

  • Je onderhoudt het contact met diverse theaters, regionale en lokale pers.
  • Je begeleidt de aanwezige pers bij premières, perspresentaties en andere persmomenten en vormt de schakel tussen artiesten en verschillende media
  • Je handelt schriftelijke en mondelinge aanvragen af, je behoudt het overzicht van producties, plant PR activiteiten op regionaal en lokaal niveau in en zorgt voor een goede rapportage van de verrichte werkzaamheden.
  • Je bent initiatiefrijk, staat stevig in je schoenen en denkt graag mee en vooruit.

Wat bieden wij?

Je werkt in een jonge en dynamische organisatie waarin geen dag hetzelfde is. Je krijgt de kans om veel kennis en ervaring op te doen en zelfstandig te werken.

Daarnaast heb je de mogelijkheid diverse voorstellingen en evenementen bij te wonen. Er is een stagevergoeding beschikbaar.Startdatum in januari/februari 2020. Beschikbaar voor een minimale periode van 20 weken, voor 40 uur per week (meewerkstage).

Let op: voor deze periode zijn er meerdere stageplekken beschikbaar!

Herken jij jezelf in dit profiel?

Voor ons team zoeken wij enthousiaste stagiair; 

  • Je volgt een marketing-, communicatie- of entertainmentgerelateerde opleiding op HBO-niveau.
  • Een goede wil, enthousiasme en productioneel sterk, accuraat, flexibel, zelfstandig, gemotiveerd en representatief zijn, vinden wij erg belangrijk.
  • Je hebt zonder meer sterke affiniteit met marketing en communicatie in het algemeen en theater, musical en live entertainment in het bijzonder.
  • Je hebt geen ‘9 tot 5 mentaliteit’. Gezien de branche waarin wij actief zijn kunnen de werkzaamheden ook buiten de normale werktijden plaatsvinden.
  • In het bezit zijn van rijbewijs B
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een absolute must.

Wie zijn wij?

Royal Promotions brengt als het grootste landelijke pers- en publiciteitsbureau 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar de actualiteit op het gebied van theater, musical en live entertainment. Onze activiteiten bestrijken alle aspecten op het gebied van marketing, publiciteit, voorlichting en media. Onze klanten zijn o.a. Soldaat van Oranje, Theater Terra, Studio 100, De Graaf & Cornelissen Entertainment, MediaLane, OpusOne, Ladies of Soul en de Toppers.

Voor meer informatie kijk op www.royalpromotions.nl

Solliciteren bij

Alyssa Jongenengel. Past deze stage helemaal bij jou? Stuur dan zo snel mogelijk jouw CV en sollicitatie zsm!

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280