Marketing & Communicatie stagiair (zomerstage)

Solliciteer direct
Bij: NewBeTV B.V. Vanaf: juli 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk English speaking

Houd je van video's, kijk je vaak Dumpert en ben je leergierig? Dan is NewBe op zoek naar jou! In deze afwisselende stage waan je je in de dynamische wereld van viral videos en leer je alle aspecten van online content kennen.

Wat ga je doen?

Tijdens jouw stage ga je onder begeleiding van jouw stagebegeleider aan de slag met het licenseren van viral videos om deze vervolgens op de beste manier in de markt te zetten. Naast het werven van virals, ga je je o.a. bezighouden met het maken van voorstellen, het opstellen van licentieovereenkomsten, het schakelen met contentpartners, het editen van video's en het maken van compilaties.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige leerzame stage waarin je alles leert over online content en veel vrijheid krijgt om jezelf te ontwikkelen op hetgeen dat het beste bij jou past

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift Goede communicatievaardigheden en team spirit
  • Grote interesse voor online video
  • Pro-actief, flexibel en leergierig
  • Photoshop & edit vaardigheden zijn een pré
  • Enthousiast & creatief
  • Je studeert aan een HBO/WO opleiding, het liefst in de richting van Marketing/Communicatie/Journalistiek/Media

Wie zijn wij?

NewBeTV is gespecialiseerd in de cross-over tussen TV en Online en een van de snelst groeiende producenten van Nederland. Afgelopen maanden was NewBeTV o.a. verantwoordelijk voor de ontwikkeling, productie, maar ook marketing van de comedyserie TOON (KPN), 120 afleveringen van De Vijftien Vetste Video’s Van Vandaag (RTL5), de door YouTubers gerunde TV zender #FIRST (Ziggo, kanaal 13) die dagelijks live uitzendt en verscheidene prijswinnende YouTube channels, series en campagnes.

Solliciteren bij

Anna Ruiter

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241