DE SPIL IN DE MEDIAWERELD ZOEKT EEN MARKETEER x vaste baan x

Solliciteer direct
Bij: MEDIARECRUITMENT Vanaf: augustus 2019 Duur: In overleg Voor: 24 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Wil jij je MARKETING SKILLS benutten binnen de leukste HR-dienstverlener om voor te werken? Een bedrijf waar je in  contact staat met de gehele mediawereld en de media-afdelingen van grotecorporate organisaties? Waar je bedrijven helpt om talentontwikkeling nogeerder te starten? Waar jij ervoor kunt zorgen dat studenten hun gedroomdestart in de media kunnen maken?

Dan ben jij de Marketeer die wij zoeken!


Wat ga je doen?

Laat jij Mediastages groeien met jouw creatievemarketing skills?

Als onzeMarketeer zal jij onze branding gaan versterken. Je gaat aan de slag met hetoptimaliseren van onze marketingstrategie, waarbij al onze uitingen onder deloep genomen worden, zowel offline als online en jij neemt daarbij hetverbeteren en beheren van onze website, samen met de techneuten van ons externebureau, onder je hoede.

In jerol van Marketeer ga je ook onze jaarlijkse Dag van de Mediastages opnieuwvormgeven én andere activiteiten ontwikkelen. Alles met als doel om de wereldte laten weten wat wij voor ze kunnen betekenen.

Jij zalin je rol een prominente bijdrage leveren aan de groei van Mediastages. Enmarkt is er genoeg! De mediasector is immers veel breder dan de publieke encommerciële omroepen. Denk bijvoorbeeld aan contentbureaus, eventorganisatoren,reclamebureaus en ook aan media-afdelingen van corporate organisaties.

Ookhebben we ons ten doel gesteld om nieuwe sectoren te veroveren met onzedienstverlening. Daarin zal jij een prominente rol gaan spelen.


Wat bieden wij?

Wathebben wij voor jou:

Een parttime baan voor 20 of 24 uurper week (die naar eigen inzicht met enige onderlinge afstemming ingedeeld kunnenworden) met de intentie om een langlopende overeenkomst aan te gaan. Een brutosalaris tussen de € 2.300, - en € 3.200, - op basis van 40 uur en prima pensioenregelinghoren bij deze baan in een super gezellig team op het Mediapark in Hilversum.


Herken jij jezelf in dit profiel?

Ben jij de Creatieve Marketeer die wij zoekenen die parttime wil werken?

Heb jijeen marketing gerelateerde opleiding gevolgd? Supergave ervaring opgedaantijdens je stages of bij een andere organisatie? Ben je creatief, online georiënteerden pragmatisch? Ben je enthousiast, communicatief sterk én heb je een bredealgemene ontwikkeling? Hou je van een uitdaging en ga je door tot je jedoelstellingen bereikt hebt? En… heb je HBO werk- en denkniveau? Dan willen wijgraag met jou in contact komen.


Wie zijn wij?

We stellen ons eerst even voor: MEDIASTAGES, It’s all in the name!

Wij zijn al jaren hét bureau voor alle stages in de media. Wij adviseren, trainen, zoeken, vinden en screenen jong talent voor stagevacatures én verzorgen daarnaast de administratieve en financiële afwikkeling. Ons doel is om jong talent te koppelen aan de juiste mediaorganisaties. Om dat voor elkaar te krijgen helpen we iedereen bij het vinden van een passende stageplaats. Aan de andere kant adviseren we mediabedrijven en -afdelingen over hoe ze jong talent kunnen aantrekken en helpen bij hun ontwikkeling. 


Contactpersoon vacature

Monique Amse

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Monique Amse,
+31 035 6466264