Digital Marketing Stagiair

Solliciteer direct
Bij: The Walt Disney Company Benelux Vanaf: februari 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 500,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Ben jij een digital native met een passie voor merken als Disney, Pixar, Marvel en Star Wars? 

Kun je teamgericht werken, maar ook goed eigen projecten oppakken?

Wil jij een uitdagende stage, waarbij je de kans krijgt mee te werken, denken en beslissen over de te volgen marketing- en communicatiestrategieën van het nummer één entertainmentmerk van de wereld?

Heb jij je propedeuse voor een HBO/HEAO/WO opleiding met als accentrichting new media / media / communicatie of commerciële economie / marketing. En ben je op zoek naar een voltijd stageplaats voor een half jaar?

Dan ben jij misschien wel die enthousiaste stagiair die wij zoeken. Lees hieronder alles over onze uitdagende stage vacature en wie weet zien we jou binnenkort bij ons op gesprek.

Wat ga je doen?

Bij deze stageplaats ligt de focus op het ondersteunen van het digital marketing team. Binnen deze activiteiten krijg je je eigen verantwoordelijkheden. De insteek van de stage is een echte meewerkstage. Voorbeelden van werkzaamheden zijn: het coördineren van de nieuwsbrieven voor Disney, Marvel en Star Wars, het bedenken en opzetten van winacties, en meer. Daarnaast help je met het bedenken, vertalen, controleren en uitwerken van social media content.

Wat bieden wij?

Wij bieden een collegiale, informele en internationale werkomgeving, waar we samen hard werken aan de digitale marketing van Disney. Kortom: een fantastische omgeving voor een meewerkstage!

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wat wij vragen van jou?

  • Je bent enthousiast en pro actief Je bent secuur, creatief en je hebt een resultaatgerichte instelling.
  • Je bent een denker én een doener; jij kan zowel zaken gestructureerd aanpakken en op een rij zetten, als plezier hebben in uitvoerende taken.
  • Je bent communicatief vaardig en een echte teamspeler.
  • Jouw Nederlands is perfect in woord en geschrift en je beheerst de Engelse taal goed.
  • Je hebt een passie voor digital marketing.
  • Je hebt een goede kennis van Disney, Pixar, Marvel en Star Wars. 
  • Kennis van Word, Excel, Powerpoint en Photoshop is een vereiste.
  • De stageplaats is voor 6 maanden, 5 dagen/40 uur in de week (voltijd).

Wie zijn wij?

The Walt Disney Company (TWDC), genoteerd aan de beurs in New York, is een van de grootse mediabedrijven ter wereld, de grootste wereldwijde exploitant van themaparken en een marktleidende producent en distributeur van films. TWDC hecht veel waarde aan kwaliteit, diversiteit, maatschappelijke verantwoordelijkheid en innovatie. TWDC Benelux is onderdeel van TWDC Europe, Middle-East en Africa (EMEA) dat actief is in 23 landen met meer dan 5500 werknemers. In Benelux zijn ruim 200 mensen werkzaam op twee verschillende locaties (Brussel en Hoofddorp).

Het Digital marketing team bestaat uit 5 personen, waarvan 2 stagiair(e)s. De werkzaamheden op de afdeling hebben als doel om de interactie met de fans en consumenten aan te gaan en aandacht te genereren voor de content die Disney te bieden heeft. Hierbij kun je denken aan de nieuwe bioscoopfilms, DVD’s en Blu-rays, games, series/producties op de Disney Channels en nieuwe producten binnen Disney Consumer Products.

Solliciteren bij

Ernst Navarro. Interesse? Lijkt het je leuk om stage te lopen bij Disney en zie jij jezelf terug in dit profiel? Stuur dan je CV en motivatiebrief.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241