Creative content stagiair

Solliciteer direct
Bij: IXXI concepts B.V. Vanaf: februari 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage (inclusief lunch) Afstudeeropdracht: Niet mogelijk English speaking

Ben jij een creatieve en ondernemende student met een hands-on attitude, veel initiatief én een nieuwsgierig karakter? Weet jij wat er leeft in de wereld van creative content en social media en lijkt het je leuk om bij hét creatieve merk voor jouw persoonlijke wanddecoratie en favoriete wall art te werken? Dan zijn we bij IXXI op zoek naar jou! 

Wat ga je doen?

Binnen het content team (een team dat zich volledig richt op de productie van digitale content) ligt voor jou een bruisende en creatieve stageperiode in het vooruitzicht. Hier krijg je de ruimte om mee te bouwen aan frisse en creatieve manieren om ons merk van mooie en inspirerende content (inspiratie magazines, artikelen en social media posts) en daarmee van een sterke online aanwezigheid te voorzien. Hoe leuk is dat?

Wat ga je doen? 

 • Je assisteert bij het uitvoeren van de content strategie;
 • Je draait mee als volwaardig assistent content;
 • Je bedenkt creatieve manieren om platforms als Instagram, YouTube, Pinterest, Facebook en WhatsApp in te zetten;
 • Je denkt mee over creatieve manieren om een community verder uit te bouwen en te engagen;
 • Je analyseert het gedrag van onze bezoekers/volgers en vertaalt dit door naar concrete acties.

Wat bieden wij?

In het centrum van Den Bosch bieden wij een collegiale, informele en creatieve werkomgeving, waar we samen hard werken aan het bouwen van een sterk merk. Kortom: een fantastische omgeving voor een meewerkstage! 

Herken jij jezelf in dit profiel?

Ben jij 3e of 4e jaars student aan een communicatie, media- of journalistiek gerichte opleiding en ben je op zoek naar een meewerkstage van minimaal 5 maanden? Reageer dan snel op deze nieuwe stageplaats bij IXXI (Den Bosch). 

Wie ben jij? 

 • Je volgt een journalistieke of media(productie) gerichte opleiding (HBO)
 • Je hebt een bovengemiddelde interesse in digitale- en social media
 • Je hebt een zeer goede beheersing van de Nederlandse & Engelse taal
 • Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband
 • Je bent proactief, nieuwsgierig en communicatief vaardig
 • Je bent handig met foto- en videobewerking (Adobe Photoshop en Première)
 • Je bent zeer creatief ingesteld en kan buiten de gebaande paden denken

Wie zijn wij?

Wat in 2010 begon als een Nederlandse innovatie van vierkante kaarten en koppelstukjes, is inmiddels uitgegroeid tot een creatief merk met een actieve community van IXXI-lovers op alle continenten. Met inspirerende partners als internationale musea, ontwerpers en fotobureaus biedt IXXI wereldwijd betaalbaar Dutch Design. www.ixxiyourworld.com

Solliciteren bij

Merijn Contant. Ben jij de Creative content stagiair die samen met ons de wereld wil veroveren? Dan maken we graag kennis met jou! Reageer snel! Dan zetten wij de koffie vast klaar.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241